Vilniečiams – nemokamos kovos menų treniruotės

  • Teksto dydis:

„Sveikas miestas“ kviečia išbandyti skirtingus kovos menus dalyvaujant nemokamuose užsiėmimuose sostinėje.

Iniciatyvoje „Atrask kovos menus“ dalyvaujantys kovos menų klubai atveria savo duris visiems vilniečiams bei miesto svečiams ir visą pavasarį organizuos specialias atviras treniruotes, kurių metu bus galima išbandyti įvairius kovos menų stilius.

Į kai kurias treniruotes yra vykdoma išankstinė registracija. Su savimi užsiėmimų dalyviams tiesiog reikėtų pasiimti patogią laisvalaikio aprangą bei avalynę.

Kviečia išbandyti kendo užsiėmimus

Kendo – šiuolaikinis kovos menas, išsirutuliojęs iš senovės samurajų fechtavimo meno, kuris skirtas žmogaus charakterio bei kūno tobulinimui, pritaikant kardo principus.

Visi susidomėję, kuriems yra daugiau nei 12 metų, gali dalyvauti atvirose treniruotėse kiekvieną pavasario antradienį ir penktadienį nuo 19.30 val. Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazijoje (Linkmenų g. 8).

Kokoro-no-kai kovos menų centro organizuojamos treniruotės

Atraskite Okinavos Goju Ryu karate do – dinamišką ir galingą kovos meną, atkeliavusį iš senosios Okinavos, kuris buvo sukurtas kaip savigynos menas. Ir šiandien vis dar laikomasi senosios treniruočių metodikos, nedalyvaujama varžybose, todėl gali treniruotis ir vyresnio amžiaus žmonės.

Išbandykite ir Fudzian Baltają gervę – tai kovos stilius, kuriame technika yra paremta gervės elgesio charakteristikomis konfliktinėse situacijose. Tai įdomus ir egzotiškas kovos menas, kuris išsiskiria kvėpavimo technika ir giliu atsipalaidavimu.

Kokoro-no-kai Kovos menų centre (Vytenio g. 22, loftas 303) nemokamos Okinavos Goju Ryu karate do treniruotės vyks nuo balandžio 3 d. iki balandžio 30 d., kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį nuo 18.00 val. iki 19.30 val. Fuzian Baltosios gervės užsiėmimai vyks tomis pačiomis dienomis, tik vėlesniu laiku, nuo 19.30 val. iki 20.30 val. Į šiuos užsiėmimus reikia registruotis iš anksto el. paštu: h.simdiz@googlemail.com.

Kviečia atrasti universalų kovos meną

Kovo 28 d. 19.30 val. kiekvienas norintis galės susipažinti su „Wing Tsun KungFu“ kultūra, tradicijomis, mokytojais, mokiniais bei nemokamai išbandyti wing tsun treniruočių programas.

Wing Tsun – tai šimtmečius menantis kinų kovos menas, kuris Lietuvoje sėkmingai gyvuoja jau daugiau nei 10 metų. „Baltijos Wing Tsun KungFu“ asociacija šiuo metu aktyviai vykdo savigynos kursų, kodiniu pavadinimu A.R.M.O.R., programą, kuria jau pasinaudojo daugiau nei 500 įvairaus amžiaus ir lyties žmonių.

Būsimi dalyviai laukiami Lietuvos Edukologijos universitete (Studentų g. 39, sporto klube „D'Atlantis“, aerobikos salėje).

Treniruotės sportinio karate klube „Kaminari”

Pripažinto olimpine sporto šaka sportinio karate (WKF) subtilybių bus galima pasimokyti ir vaikams, ir suaugusiems antradieniais ir ketvirtadieniais kovo, balandžio, gegužės mėnesiais.

Užsiėmimai vaikams ir jaunimui vyks nuo 17.45 val., o suaugusiems – nuo 18.45 val.

Norint dalyvauti šiuose užsiėmimuose, reikia registruotis iš anksto el.paštu: info@kaminari.lt.

Treniruotės vyksta „Kaminari” klube (Žemaitės g. 21, 4 įėjimas iš kiemo pusės, 3 aukštas).

Lietuvos Kyudo federacijos organizuojami užsiėmimai

Kyudo – tradicinis japoniškas šaudymas iš lanko. Jis gali būti praktikuojamas kaip kovos menas, kaip sportas, kaip ceremonija ar kaip asmeninio tobulėjimo kelias, kurio tikslas yra „shin-zen-bi” („tiesa-gėris-grožis”) būsena.

Tiek jaunimas, tiek senjorai gali dalyvauti nemokamose treniruotėse ir įsitikinti šio kovos meno išskirtinumu. Atviros treniruotės vyks balandžio 12 d. 17.00 val. ir balandžio 14 d. 16.30 val. „Šaudymo iš lanko centre“ (Liepsnos g. 3, viršutinis aukštas). Registruotis į užsiėmimus galite el. paštu: aurelija@kyudo.lt.

Laukia aikido treniruotėse

Aikido – tai viena gražiausių šiuolaikinių Japonijos kovos menų. Šis kovos menas kitaip vadinamas taikos menu, jis neskatina varžymosi (Aikido neturi varžybų), o dvikova ir agresija nėra priimtini. Šiuos žmogiškus instinktus taikos menas nukreipia į harmoniją ir santarvę.

Suaugusiems (vyrams ir moterims) aikido pamokos bus organizuojamos kovo 28 ir 30 d. bei balandžio 4, 6, 11, 13, 18, 25, 27 d. nuo 18.00 val. iki 19.15 val. Lietuvos edukologijos universitete (Studentų g. 39).

Vaikams (6-10 m.) užsiėmimai vyks kovo 22 ir 29 d. nuo 18.00 val. iki 19.00 val. Studentų g. 45.

Vaikams (7-12 m.) užsiėmimai organizuojami kovo 28 ir 30 d. bei balandžio 4, 6, 11, 13, 20, 25, 27 d. nuo 15.00 val. iki 16.00 val. Antakalnio g. 33., taip pat vaikams (7-12 m.) aikido atviri užsiėmimai kovo 28, 30 d. ir balandžio 4 d. vyks ir Lietuvos edukologijos universitete (Studentų g. 39) nuo 17.00 val. iki 18.00 val.

Dar daugiau atvirų aikido užsiėmimų vaikams (7-12 m.) vyks kovo 23, 28, 30 d. ir balandžio 4, 6, 11,13, 18, 20, 25, 27 d. taip pat ir Antakalnyje (Antakalnio g. 54) nuo 18.30 val. iki 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukaa

Lukaa portretas
O kad taip Kaune....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių