Vilniečiams – galimybė krepšinio rungtynes stebėti didžiausioje fanų zonoje

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį jau antrus metus iš eilės krepšinio aistruoliai turės unikalią progą tiesiogiai stebėti pirmąsias tiesiogines Lietuvos ir Ukrainos rinktinių varžybas bei audringai palaikyti Lietuvos krepšininkus prie Baltojo tilto įrengtoje specialioje fanų zonoje. Pernai per Pasaulio futbolo čempionatą pirmą kartą startavusi fanų zonos idėja sėkmingai pasiteisino, todėl suteikti jai tęstinumą krepšinio čempionato metu – tiesiog būtinybė, pretenduojanti tapti tradicija.

„Lietuvos rinktinės varžybas dėl 3 vietos praėjusių metų Europos krepšinio čempionate stebėjo daugiau kaip 8000 sirgalių armija, todėl šiais metais, jei orų prognozė ir fortūna bus mūsų pusėje, tikimės dar didesnio žiūrovu antplūdžio“, – sakė idėjos autorius Linas Zareckas-Choras. – Niekas taip nesuvienija lietuvių, kaip krepšinis, todėl kartu su ilgametės Lietuvos krepšinio rėmėjos, bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ pagalba sukursime krepšinio pergalių vertą atmosferą“.

Krepšinio rėmėja bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“, stengiasi šios sporto sirgaliams sudaryti kuo palankesnes sąlygas būti arčiau krepšinio pergalių. Anot bendrovės atstovo Vidmanto Gudo, „Krepšinio sirgalių stotimi“ simboliškai praminta erdvė prie Baltojo tilto – bene vienintelė vieta Vilniuje, galinanti vienu metu sutalpinti tokį didelį žiūrovų skaičių.

„Rungtynes yra įdomu stebėti net ir tiems, kas mažiau domisi krepšiniu, kadangi didžiulis ir aukščiausios rezoliucijos LED ekranas vaizdą perteikia taip tikroviškai, jog palaikymo šūksnių įkaitinta aplinka padeda pasijusti kaip varžybų salėje, kur kiekvieną rezultatyvų veiksmą palydi džiaugsmingų plojimų ir skanduočių banga, – sakė V. Gudas.

Pakilią nuotaiką padeda sukurti ir kiekvienų varžybų pradžioje vieningai giedamas Lietuvos valstybės himnas kaip įrodymas, jog krepšinis – neatsiejama lietuvių gyvenimo dalis.Šiais metais „Krepšinio sirgalių stotis“ žada nustebinti ne vien savo dydžiu, tačiau ir pramogų gausa. Renginio organizatoriai yra paruošę įvairių siurprizų ir pramogų, kurios taps puikiu emociniu užtaisu, o šalia įrengtoje krepšinio aikštelėje su batutais kiekvienas turės šansą išbandyti savo jėgas ir pademonstruoti efektingus dėjimus į krepšį su šou elementais.

„Krepšinio entuziastai turės išskirtinę galimybę nemokamai stebėti visas rungtynes, kuriose žais Lietuvos rinktinė, o kiek tokių vakarų praleisime drauge – priklausys nuo krepšininkų sėkmės kelyje link finalo. Tikimės daug gražių akimirkų ir įspūdingo žaidimo“, – sakė L. Zareckas.

Pirmąsias varžybas tarp Lietuvos ir Ukrainos nacionalinių ekipų „Krepšinio sirgalių sotyje“ prie Baltojo tilto bus galima stebėti jau šį šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių