Vilniaus valdžia dairosi tramvajaus

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybei prieš kelias savaites pateikus transporto bendrovėms neįpareigojantį kreipimąsi išreikšti susidomėjimą dėl transportavimo sprendimų Vilniuje, Prancūzijos transporto koncernas "Alstom" tvirtina galintis pasiūlyti tramvajų guminiais ratais arba greitąjį bėginį transportą.

Vilniaus savivaldybei prieš kelias savaites pateikus transporto bendrovėms neįpareigojantį kreipimąsi išreikšti susidomėjimą dėl transportavimo sprendimų Vilniuje, Prancūzijos transporto koncernas "Alstom" tvirtina galintis pasiūlyti tramvajų guminiais ratais arba greitąjį bėginį transportą, rašo "Verslo žinios".

"Vilniaus savivaldybei pasiteiravus, "Alstom" į tai atsiliepė. Kad galėtume pateikti konkrečių pasiūlymų, mums reikia daugiau informacijos. Tai oficialus procesas, dabar dar tik rodome susidomėjimą, o paskui savivaldybė turės apibrėžti, kokie bus reikalingi tolesni žingsniai", - dienraščiui sakė "Alstom" vadovė Valerie Chardon (Valeri Šardon).

Ji neatskleidė, kokio masto galėtų būti projektas Vilniuje ir kiek tai miestui atsieitų lėšų, tačiau tvirtino, jog atsižvelgus į Vilniaus siauras gatves, jam tiktų bendrovės siūlomas tramvajus su guminiais ratais arba tramvajus galintis pats apsisukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
už tokius pasidairymus IR NET MINTIS , GRŪST Į kALEIMĄ ARBA pIDERASTYNĄ
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių