Vilniaus savivaldybėje tarp švenčių dirba tik kas ketvirtas darbuotojas

  • Teksto dydis:

Didžiųjų miestų savivaldybių darbuotojai aktyviai naudojasi galimybe prasitęsti atostogas po Šv. Kalėdų. Pirmauja Vilniaus savivaldybė, kurioje šiuo metu nedirba trys ketvirtadaliai tarnautojų.

„Preliminariais skaičiavimais, dirba 25 procentai. Iš viso darbuotojų yra apie 900“, - BNS sakė Vilniaus savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Savickienė.

Pasak jos, vieni tarnautojai ėmė mokamas atostogas, kiti - nemokamas, taip pat laisvadienius už vaiko priežiūrą, komandiruotes, darbą savaitgaliais.

Kauno savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis BNS sakė, kad atostogauja apie 100 savivaldybės tarnautojų iš 700.

Klaipėdos miesto savivaldybės Personalo skyrius informavo, kad paskutiniąją gruodžio savaitę savivaldybėje atostogauja arba laisvas dienas pasiėmę apie 80 darbuotojų iš 400.

Panevėžio miesto savivaldybėje po švenčių bent savaitei į darbą nusprendė negrįžti apie 70 darbuotojų iš 270, tiek pat tarnautojų turinčioje Šiaulių savivaldybėje atostogas prasitęsė apie 50 darbuotojų, informavo savivaldybių Personalo skyriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių