Vilniaus savivaldybė numato per 100 tūkst. eurų viešųjų ryšių ekspertams

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybė ieško viešųjų ryšių specialistų. Už daugiau nei 100 tūkst. eurų jie turėtų atlikti Vilniaus įvaizdžio analizę, parengti ir įgyvendinti dviejų metų komunikacijos planą.

Iš tiekėjų norima, kad šie parengtų ir pristatytų visuomenei informaciją, susijusią su Vilniaus savivaldybės pasiektais rezultatais valdantiesiems įpusėjus kadenciją.

„Numatyta įsigyti viešinimo paslaugas, kurios apims komunikacijos strategijos ir plano sukūrimą bei įgyvendinimą - savivaldybės veiklos ir rezultatų žinomumui pasiekti, efektyvumui didinti bus pasitelktos papildomos paslaugos: strateginiai ir taktiniai sprendimai, stebėjimas ir vertinimas“, - BNS nurodė savivaldybė.

Taip pat reikalaujama, kad būsimieji tiekėjai atliks vadinamąją SSGG (stiprybių, silpnybių, galimybių ir grėsmių) analizę, vykdys visuomenės ir konkrečių gyventojų grupių nuomonės tyrimus,

Tikimasi, kad tai savivaldybei „padės geriau derinti savivaldybės viešųjų ryšių veiklą su bendra organizacijos strategija“, taip pat leis valdyti įvariesnes komunikacijos priemones, įvertinti viešųjų ryšių efektyvumą ir trūkumus bei „išvengti nesusipratimų“.

Vertinant potencialius savivaldybės viešųjų ryšių ekspertus, didesnė reikšmė (60 proc.) skiriama kokybei, mažesnė (40 proc.) - kainai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
PASIŽIŪRĖKITE KĄ ŠIMAŠIUS DANGSTO. Liberalams ir Vilniaus m. vadovaujantis R. ŠIMAŠIUS kyšininkas , pedofilas ar retas iškrypėlis , jis dangsto pedofilus ir nepilnametes prostitutes iš Vilniaus ,,MINTIES,, vaikų globos namų . Išsiunčiau laišką visiems Vilniaus m. tarybos nariams apie Vilniaus m. vaiko teisių nuslėptus nusikaltimus prieš vaikus . Šita vaiko teisių gauja bando nuslėpti nuo policijos ir prokuratūros jog nepilnametė JOLANTA PALEVIČ čiulpusi taksistams už daiktus ir pinigus , sulaukusi 18 metų iš vaikų globos namų išėjo nėščia ir jau pagimdė . TAIP PAT IŠVIEŠINSIU FAKTUS APIE PREKYBĄ VAIKAIS , KURIĄ ORGANIZAVO SAVIVALDYBĖS VAIKO TEISIŲ SKYRIUS KARTU SU NAUJA ,,,MINTIES,,, VAIKŲ NAMŲ DIREKTORE VAIDA POLONSKIENE . Daugiau nusikaltimų irodymų mano facebook sienoje .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių