Vilniaus centre savaitgalį bus ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad Vilniaus centrinėje miesto dalyje šeštadienį ir sekmadienį bus ribojamas eismas, taip pat keisis 10, 11, 33, 88 autobusų maršrutų trasos.

Šeštadienį nuo 19.00 val. iki 21.00 val. vyks karių rikiuotės Katedros aikštėje repeticija, kurios metu bus ribojamas transporto eismas Šventaragio gatvės ir Gedimino prospekto sankryžoje.

Tuo tarpu Sekmadienį nuo 11.00 val. iki 13.30 val. dėl Lietuvos karių dienos minėjimo bus ribojamas eismas Liejyklos, L. Stuokos-Gucevičiaus, T. Vrublevskio gatvėse iki Katedros aikštės bei Gedimino prospekte iki Nepriklausomybės aikštės. Keisis 10, 11, 33 ir 88 autobusų maršrutų trasos.

10 Fabijoniškės–Baltupiai–Markučiai maršruto autobusai į Markučius nuo Žaliojo tilto važiuos Vilniaus, Jogailos, Pylimo, Bazilijonų, M. Daukšos, Žiupronių, Subačiaus gatvėmis, toliau – senąja trasa. Į Fabijoniškes nuo Subačiaus gatvės važiuos Žiupronių, M. Daukšos, Bazilijonų, Pylimo, Jogailos, Vilniaus, Kalvarijų gatvėmis, toliau – senąja trasa.

11 Žvėrynas–Senamiestis–Užupis maršruto autobusai nuo Pamėnkalnio gatvės link Užupio važiuos Pylimo, Bazilijonų, M. Daukšos, Žiupronių, Subačiaus, Maironio, Užupio, Polocko gatvėmis iki Olandų ir Stepono Batoro gatvių žiedo. Į Žvėryną važiuos Drujos, Subačiaus, Žiupronių, M. Daukšos, Bazilijonų, Pylimo, Pamėnkalnio gatvėmis, toliau – senąja trasa.

33 Šiaurės miestelis–Rinktinės–Sukilėlių g.–Guriai maršruto autobusai į Gurius nuo Karaliaus Mindaugo tilto važiuos Arsenalo, T. Kosciuškos, Olandų, Drujos, P. Višinskio gatvėmis, toliau – senąja trasa. Iš Gurių į Šiaurės miestelį nuo P. Višinskio gatvės važiuos Drujos, Olandų, T. Kosciuškos, Arsenalo gatvėmis, Karaliaus Mindaugo tiltu, toliau – senąja trasa.

88 Oro uostas-Centras-Europos aikštė maršruto autobusai nuo Subačiaus ir Maironio gatvių sankryžos iki Mindaugo tilto važiuos Subačiaus, Drujos, Olandų, T. Kosciuškos, Arsenalo gatvėmis, toliau – senąja trasa. Nuo Europos aikštės iki V. Kudirkos g. važiuos A. Goštauto, J. Jasinskio g., toliau oro uosto link senąja trasa.

Eitynių metu galimas 15-20 min. viešojo transporto vėlavimas tų autobusų ir troleibusų maršrutų, kurių trasos kerta Gedimino prospektą (1G, 3G, 22, 53, 73 maršrutų autobusų ir 2, 3, 4, 6, 10, 12, 14, 17, 20 maršrutų troleibusų).

Keleivių patogumui lapkričio 22 d. 19.00-21.00 val. ir 23 d. 11.00-13.30 val. elektroniniams 30 ir 60 minučių bilietams bus taikoma ne 10 minučių tolerancijos riba kaip įprasta, o 25 minučių.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėl tuščiai marširuos po degradų veisyklą - Vilnių

Vėl tuščiai marširuos po degradų veisyklą - Vilnių portretas
Ir ko po tą Vilnių marširuot? Mergos bjaurios - tik višgaidžiai, moterų kaip ir nėra - tik išsigimėlės su nuliniais moterų požymiais, dvokiančios ir su išgamų proteliais...vieni prieš kitus patrepsės ir tuo viskas baigsis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių