Vilniaus meras: akcija „Darom“ – puiki bendruomenės iniciatyva

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniaus meras Remigijus Šimašius kartu su miesto Tarybos nariais, Savivaldybės darbuotojais dalyvavo,  jau tapusia gražia tradicija, akcijoje "Darom".

„Akcija „Darom“ – puiki bendruomenės iniciatyva. Apsikuopti savame kieme ir šiaip visada naudinga, tad ypač džiaugiuosi, kad vilniečiai ir be atskiro paraginimo kasmet dalyvauja šioje akcijoje", – sako Vilniaus meras.

Talkininkai  nuo 9 val. tvarkė Vingio parką –  rinko ir dėjo į krūvas šį pavasarį nugenėtas šakas ir nupjautus menkaverčius krūmus. 

Miesto Tarybos nariai ir Savivaldybės darbuotojai pasirinktinai talkino ir arčiausiai jų gyvenamųjų vietų esančiose teritorijose  – Burbiškių parke, Lazdynų miškeliuose, Neries pakrantėje ties parodų centru "Litexpo” , taip pat Pilaitės miško parke, Markučių ir Gerovės parkuose.

Pasak akcijos organizatorių prognozių, šiais metais per visą Lietuvą turėtų dalyvauti apie 200 tūkst. talkininkų. Aplinkos tvarkymo akcija Lietuvoje vyksta aštuntus metus iš eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Upė

Upė portretas
Jis už laisvą rinką,todėl šiukšles turėjo rinkti čigonų tabore,kur liberalų laisvos rinkos idėja įgyvendinta jau sovietiniais metais.Beje,ko jis vis išsišiepęs,juk kasytės tvirtai nesupintos?Blogai,kai žmogus burnos sučiaupti negali.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių