Vaiko teisių apsaugos darbuotojai mokyklose dalija „Vaiko konstituciją“

  • Teksto dydis:

Sostinės savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojai važinėja po mokyklas ir 4-ųjų klasių moksleiviams nemokamai dalija „Vaiko konstituciją“. Tai naujas spalvingas paso dydžio leidinys, supažindinantis vaikus su jų teisėmis ir pareigomis. „Vaiko Konstituciją“ šiemet dovanų gaus 5000 sostinės ketvirtokų, kurie šiemet baigs pradinę mokyklą ir taps savarankiškesni. Lankydamiesi mokyklose specialistai pastebi, kad vaikai labai domisi savo teisėmis ir užduoda daugybę jiems rūpimų klausimų.

„Vaiko konstitucijoje“ suprantamai ir vaizdžiai primenama, kad vaikai ne tik turi teisę mokytis, pailsėti, išsakyti savo nuomonę, bet ir gerbti kitų nuomonę, būti atsargiems, pranešti suaugusiesiems, kur, su kuo yra ir kada grįš, bei daugybę kitų svarbių dalykų. Knygelė parengta vadovaujantis Vaiko teisių konvencija. Šis specialus leidinys padės ne tik vaikams, bet ir  jų tėvams, seneliams bei mokytojams geriau išmanyti vaikų teises ir pareigas.

Registruotis dėl Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojų susitikimų su ketvirtokais mokyklose galite tel. 8 5 211 2725 arba el. paštu rasa.rasimaite@vilnius.lt. Nepamirškite  nurodyti  ugdymo įstaigos pavadinimą, 4-ųjų  klasių mokinių skaičių, pageidaujamą susitikimo datą ir laiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuo kada PSD vergai gali

nuo kada  PSD vergai gali portretas
laisvus nuo prievoliu zmones gimdyt ?

po PSD ivedimo po pensijiniu peformu, po elektriku aferistu

po PSD ivedimo po pensijiniu peformu, po elektriku aferistu portretas
po vakcinaciju po gardeliu ir QR kodu.... geroves piliecio konstitucijoj parasayta jog pilietis yra privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejas...elektriku aferistu, banku , pensijiniu fondu ir draudiku ir siuskliu mafijos vergas... privalantis gyvent pagal ystaymus ir nurodimus kuriuos jam pateikia valdzia, jei nesutinkat ir galvojat pasigincyt tai galiu nuramint : gerbiama geroves valstybes prokurore kitaip galvojantiems dar metu 2 atgal pasiule privaloma medikamentini gydima... nesutinkat - vaistuku.... vaistuku...vakcinu QR koda, riausiu malsinimo masina ,arestas atvesdinimas, teismas , bauda kalejimas....viskas jums musu mieli geroves pilieciai...

Gytautas

Gytautas portretas
Taip ir nesupratau vaikai yra valdžios ar tėvų gal jau šiais laikais valdžia jau ir gimdyti vaikus pradėjo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių