Užbaigtas „Snoro“ centrinės buveinės pardavimo sandoris

  • Teksto dydis:

Bankrutavusio banko „Snoras“ administracinės patalpos Vilniuje už 5 milijonus eurų parduotos bendrovei „Alsana“, kontroliuojamai Kinijos Liaudies Respublikos verslininko. Sandoris užbaigtas vykdyti rugpjūčio 25 dieną. Sostinės Vivulskio gatvėje esančiose 6 600 kvadratinių metrų ploto administracinėse patalpose investuotojas ketina plėtoti verslo centro projektą.

„Snoro“ buveinę bankroto administratoriui pavyko parduoti trečiuoju bandymu.

„Šis objektas turi savų ypatumų, todėl galima buvo tikėtis, kad tikrojo pirkėjo teks palaukti. Susidomėjusiųjų buvo viso proceso metu, tačiau vienus atbaidė kaina, kiti – nebuvo tikri dėl galimybių pastatą pritaikyti vienam ar kitam verslo modeliui. Galop atsirado turintis viziją ir finansinių galimybių investuotojas, kuris, tikiuosi, sėkmingai realizuos ambicingus plėtros planus“, – sakė „Snoro“ bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Kol „Snoro“ bankroto administravimo procesas nėra pasibaigęs, banko specialistų komanda liks buvusioje buveinėje ir veiklai reikalingą patalpų dalį nuomosis iš pirkėjo.

Kartu su „Snoro“ administracinėmis patalpomis parduotas kiek didesnis nei 65 kvadratinių metrų sandėlis, perleista ir žemės sklypo nuomos teisė. Pastatas parduotas su jame esančiu kilnojamuoju turtu.

„Snoro“ banko veikla Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių