Už buvusias Darbo partijos patalpas Vilnius gavo 1,5 mln. eurų

Vilniaus miesto savivaldybė aukcione už 1,5 mln. eurų pardavė 470 kvadratinių metrų patalpas, kurias prieš tai naudojo Darbo partija.

Kaip BNS informavo savivaldybė, aukcionas vyko penktadienį, pradinė pardavimo kaina buvo dukart mažesnė – 782,5 tūkst. eurų.

Savivaldybė neskelbia, kas įsigijo patalpas.

Aukciono laimėtojas dar turi pasirašyti laimėtojo protokolą, o per 25 dienas – pirkimo ir pardavimo sutartį. Patalpos naujajam savininkui atiteks, kai šis sumokės pinigus ir pasirašys objekto priėmimo bei perdavimo aktą.

Balandžio pabaigoje savivaldybės taryba nusprendė, kad patalpos politinėms partijoms Vilniaus mieste nebebus suteikiamos nemokamai, jas bus privalu nuomotis rinkos kaina.

Iš visų politinių partijų, besinuomojančių ar pagal panaudą naudojančių patalpas sostinėje, Darbo partijos patalpos Gedimino prospekte buvo didžiausios. Už jas „darbiečiai“ savivaldybei mokėdavo 136 eurus per mėnesį. Partija šias patalpas perėmė 2011-aisiais susijungusi su čia prieš tai įsikūrusia Naująja sąjunga. Nuomos sutartis baigėsi šį vasarį. Šiuo metu Darbo partija įsikūrusi 250 kvadratinių metrų patalpose Ankštojoje gatvėje sostinėje. Jas darbiečiai yra gavę pagal panaudos sutartį ir nuomos nemoka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
O liberalu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių