Tyrimas: už Vilniaus verslo centrų statybų stovi V. Janukovyčiaus aplinka

  • Teksto dydis:

Ukrainos nekilnojamojo turto verslas, susijęs su šalies prorusiškomis jėgomis ir buvusiu prezidentu Viktoru Janukovyčiumi, stovi už dviejų Vilniaus centre esančių stambių nekilnojamojo turto projektų, pirmadienį pranešė LRT tyrimų skyrius.

Pradėtas statyti biurų pastatas „Core“ ir jau pastatytas verslo centras „Link“ oficialiai susiję ir yra vystomi bendrovės „Baltijos gildija“, tačiau, LRT Tyrimų skyriaus teigimu, iš tiesų pinigai į stambius sostinės projektus per „ofšorus“ plaukia iš gilių Ukrainos elito kišenių.

Straipsnyje rašoma, kad už milijoninių pervedimų, susijusių su „Link“ ir „Core“ verslo centrais, stovi Kipre įsteigta įmonė „Koksi Holding Ltd“, o jos savininkės ryšiai veda į Ukrainos elitą. Plėtojant verslo centrus tai pat dalyvauja ir kitas ukrainietis, kurio šeimos nariai iki šiol Ukrainoje žinomi kaip artimi V. Janukovyčiaus patikėtiniai, o politinė karjera juos sieja su prokremliškiausiomis Ukrainos jėgomis, teigiama publikacijoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>> :)))))

>>>> :))))) portretas
Vatnike, dar nepradejo nauja valdzia dirbti, o tu, valstietiskas mulki, jau juos kaltini :)))))). Kaltink savo kremliniu pasalpiniu armija, cia tavo kolukio pirmininko komjaunuoliai dalino leidimus kremliaus pld0rašku pakalikams.

Morgana

Morgana portretas
Tai kiek dar tokių šūdų yra priimta Lietuvoje. Runkeliai daro ką nori. Silpnos mūsų tarnybos. Greitai ruskiai valdys Lietuvą

:)))))

:))))) portretas
Taigi liberali svajonė - investuotojai :)))) Aplinkos ministeris liberalusis Gentvilas " svaigsta " dėl IT specialistų iš Baltarusijos , Ukrainos ? :) O kur dar laisvos Armonaitės bei liberalkonservatorių norai ? :)) Panašu vėl artėjame prie dvikalbystės ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių