Traukiniai į pajūrį jau gali važiuoti greičiau

  • Teksto dydis:

Dėl remonto darbų šių metų pradžioje sumažėjęs keleivinių traukinių, vykstančių maršrutu Vilnius–Klaipėda, greitis vėl pradedamas didinti. Dėl to gerokai mažėja vėlavimų trukmė.

Iki visiškos remonto darbų pabaigos traukiniai dar negalės važiuoti maksimaliu greičiu. Tad keleiviai kelionėje iš Vilniaus į Klaipėdą ar atgal vis dar užtruks 10–15 minučių ilgiau nei važiuojant maksimaliu greičiu. Tuo tarpu prieš kelias savaites traukiniai vėluodavo 30 minučių ar dar ilgiau.

Tam, kad keleiviai galėtų patogiau planuotis keliones, „Lietuvos geležinkeliai“ nuo kovo 6 d. laikinai keičia traukinių, vykstančių maršrutu Vilnius–Šiauliai–Klaipėda–Vilnius, tvarkaraštį. Traukiniai, išvykstantys iš Vilniaus 9.50 val. ir 16.45 val., į Klaipėda atvyks atitinkamai 13.53 val. ir 20.44 val. (15 min. vėliau nei iki remonto pradžios).

Traukiniai, išvykstantys iš Klaipėdos 10.30 val. ir 18.00 val., Vilnių pasieks 14.36 val. ir 22.01 val. (10 min. vėliau nei iki remonto pradžios). Išvykimo laikai iš pradinių stočių nekeičiami.

Įvertinę pailgėjusią kelionės trukmę bei dėl to keleivių patiriamus nepatogumus, „Lietuvos geležinkeliai“ nuo vasario vidurio taiko 10 proc. nuolaidą bilietams maršrutu Vilnius–Šiauliai–Klaipėda–Vilnius. Nuolaida bus taikoma iki remonto pabaigos.

Daugiau informacijos apie tvarkaraščių pakeitimu ir tikslius traukinių grafikus galima rasti interneto svetainėje www.traukiniobilietas.lt ir paskambinus bendruoju „Lietuvos geležinkelių“ informacijos telefonu 8 700 55111.



NAUJAUSI KOMENTARAI

300 km

300 km portretas
per 4 valandas yra labai letai...

Jonas

Jonas portretas
O kodel negalima padaryti marsruta per kauna i klaipeda.o kodel negalima padaryti greituju reisu.butu labai,labai gerai vasara,pavasari prie juros nuvykti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių