Telkiamos gausesnės pajėgos „Vilniaus vandenų“ klientams aptarnauti

  • Teksto dydis:

Nuo šiol telefonu susisiekus su „Vilniaus vandenų“ bendrove, į jūsų skambutį atsilieps profesionalaus kontaktų centro „Telenordi“ darbuotojai. Po kelias savaites trukusių intensyvių mokymų jaunatviška bendrovės komanda pasirengusi spręsti dažniausiai vandentvarkos bendrovės klientams kylančius klausimus.

„Organizuodami klientų aptarnavimo veiklą, vadovaujamės kredo, kad klientas yra asmuo, dėl kurio sukurta ši bendrovė, todėl siekiame pasiūlyti kiekvienam priimtiniausią bendravimo su „Vilniaus vandenų“ specialistais būdą, o kylančius klausimus stengiamės išspręsti jau pirmojo kreipimosi metu. Šiandien dauguma klientų į mus kreipiasi telefonu, todėl gyventojus aptarnaujančios komandos pasirinkimas yra itin atsakingas ir svarbus momentas“, – sako bendrovės Klientų aptarnavimo tarnybos direktorė Giedrė Blazgienė.

Anot jos, naujieji kontaktų centro partneriai – „Telenordi“ – patraukė ne tik optimalia paslaugų kaina, bet ir kitais svarbiais pranašumais: motyvuotais ir išsilavinusiais darbuotojais, pažangiais technologiniais sprendimais, dėl kurių, tikimasi, pagerės klientų aptarnavimas ir jų pasitenkinimas „Vilniaus vandenų“ paslaugomis.

„Pradėdami dirbti su naujais partneriais tikimės, kad dirbdami vienoje komandoje gebėsime nuolat gerinti klientų patirtį“, –  sako G.Blazgienė.

Trumpuoju numeriu 1889 su bendrove susisiekia daugiau nei 10 tūkst. gyventojų per mėnesį.

Bendrovės partneriai „Telenordi“ turi elektroninių pagalbininkų – tokių kaip automatinis perskambinimas į visus praleistus skambučius, inovatyvią telefonijos sistemą, kuri leidžia aptarnauti daugiau klientų per trumpesnį laiką, todėl planuojama, kad gyventojai palankiai vertins tai, kad sparčiau atsiliepiama į skambutį ir sprendžiamas iškilęs klausimas.

Bendrovei „Telenordi“ atstovaujantis projekto vadovas Mantas Gruodis teigia, kad „Vilniaus vandenų“ klientams aptarnauti suburta 20 žmonių komanda.

M.Gruodis teigia, kad „Vilniaus vandenų“ klientams aptarnauti suburta 20 žmonių komanda.

„Suprantame, kad pradžia bus nelengva, todėl prašome šiek tiek kantrybės tų klientų, kurių klausimų neįveiksime akimirksniu. Patirčiai reikia šiek tiek laiko, todėl neabejojame, kad jau netrukus vilniečiai sulauks tikslių ir sparčių atsakymų į jiems iškilusius klausimus“, – sako M.Gruodis.

Trumpuoju numeriu 1889 su bendrove susisiekia daugiau nei 10 tūkst. gyventojų per mėnesį, dažniausiai teiraujamasi apie sąskaitas, sutarties sudarymą ar kontaktinių duomenų atnaujinimą, šalto vandens skaitiklius ir jų rodmenų deklaravimą, pranešama apie avarijas ar gedimus. Vidutiniškai pokalbis su klientus aptarnaujančiais darbuotojais trunka apie 4 min., 97 proc. klausimų pavyksta išspręsti jau pirmojo skambučio metu.

„Nors „Vilniaus vandenų“ klientus aptarnauja mūsų partnerių darbuotojai, tačiau mes juos laikome savo komandos dalimi, o dėl technologinių sprendimų galime palaikyti glaudų nuolatinį ryšį ir realiu laiku matyti, kaip sekasi dirbti komandai, kokį aptarnavimą gauna mūsų klientai“, – sako „Vilniaus vandenų“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovė.

Medžiaga parengta pagal UAB „Vilniaus vandenys“ užsakymą. Turinys apmokėtas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių