Tarp didmiesčių merų turtu išsiskiria sostinės vadovas

  • Teksto dydis:

Tarp didmiesčių merų turtu išsiskiria sostinės meras, partijos Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) vadovas Artūras Zuokas. Milijoninius turtus valdo ir Savivaldybių asociacijos prezidentas, Druskininkų vadovas socialdemokratas Ričardas Malinauskas.

Tarp didmiesčių merų turtu išsiskiria sostinės meras, partijos Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) vadovas Artūras Zuokas. Milijoninius turtus valdo ir Savivaldybių asociacijos prezidentas, Druskininkų vadovas socialdemokratas Ričardas Malinauskas.

Vilnius meras A.Zuokas su žmona turi turto už maždaug 5,84 mln. litų. A.Zuokas taip pat yra paskolinęs 1,33 mln. litų, o 1,49 mln. litų - pasiskolinęs. Sostinės mero šeima turi 800 tūkst. litų vertės nekilnojamo turto, jų turimų akcijų vertė siekia 4,2 mln. litų, turi per pusę milijono litų santaupų.

Kauno mero konservatoriaus Andriaus Kupčinsko šeima turi maždaug 150 tūkst. litų vertės turto. Jų nekilnojamo turto vertė siekia per 90 tūkst., sutuoktiniai nurodo turintys per 17 tūkst. santaupų, transporto priemonių vertė - 41 tūkst. litų, nurodoma Valstybinės mokesčių inspekcijos paskelbtoje metinėje turto deklaracijoje.

Klaipėdos mero, Liberalų sąjūdžio atstovo Vytauto Grubliausko šeima yra maždaug 924 tūkst. litų vertės turto savininkai. Jų nekilnojamo turto vertė siekia maždaug 763 tūkst. litų, turi per 160 tūkst. litų santaupų, taip pat meras yra paėmęs per 438 tūkst. litų paskolą.

Panevėžio meras konservatorius Vitalijus Satkevičius su žmona yra maždaug 63 tūkst. litų vertės turto savininkai, jų nekilnojamo turto vertė nurodoma per 43 tūkst. litų, transporto priemonių - 8 tūkst. litų. Sutuoktiniai taip pat turi per 12 tūkst. litų santaupų.

Šiaulių meras socialdemokratas Justinas Sartauskas turi turto už maždaug 295 tūkst. litų. Mero nekilnojamo turto vertė siekia 236 tūkst. litų, transporto priemonių - 28 tūkst litų., akcijų - per 11 tūkst. litų, santaupos siekia 12 tūkst. litų.

Savivaldybių asociacijos prezidentas, Druskininkų meras R.Malinauskas deklaruoja turto už 3 mln. 753 tūkst. litų. Mero nekilnojamo turto vertė nurodoma 1,69 mln. litų, transporto priemonės - per 250 mln. litų, akcijų Druskininkų vadovas turi už beveik milijoną litų, taip pat yra sukaupęs per 800 tūkst. litų santaupų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gyvenimo pagal dvigubą standartą gyvas pavyzdys,gaunu atlygio 4000 lt.,o deklaruoju milijonus....stebuklų šalis.

mizantropas

mizantropas portretas
pritariu komentarui Pastebėjimas. Juk tie sovietiniai visuomet tą pačią giesmę gieda, kad konservatoriai - tai kapitalistai, o argi kitokia giesmė kremliaus? tai štai ir suveskite dabar galus. bet tie samdyti rėkautojai juk savo proto neturi, ką jiems pasufleruoja tokios gaujos, kaip tomaševskininkai, socdemų milijonieriai, tai tuo jie ir gyvi.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Komunistinėse propagandos priemonėse būdavo nuolat kartojama, kad konservatoriai - turčių partija ir, žinoma, patys turčiai. O faktai sako ką kita : "proletarų" partijos Seimo nariai, ministrai, merai - milijonieriai, o konservatoriai (palyginus su "proletarais") - neturtingi kaip bažnyčios pelės. Antai Kauno mero konservatoriaus A,Kupčinsko turtas vos 150 000 Lt (NT - 90 000; santaupos - 17 000; transporto priemonė - 41 000). Panevėžio mero konservatoriaus V.Satkevičiaus turtas vos vos 63 000 Lt (49 000; 12 000; 8 000). Kaip paaiškintų tokias keistenybes, pavyzdžiui, turtingiausias "proletarų " užtarėjas B.Bradauskas, sunkiai suskaičiuojantis savo milijonus? Gal partijos auksas savo laiku buvo taip padalintas, kad jam teko tiek daug?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių