Sumani akcija: praeiviams sumokės už reklamai skirtą laiką

  • Teksto dydis:

Nuo rugpjūčio 19 dienos Vilniuje, Kudirkos aikštėje vyks akcija, kuri padės žmonėms suprasti savo dėmesio vertę.

 

Estiška įmonė „APM Agentuur“ dalys skrajutes, perskaitę kurias, žmonės gaus pinigų už savo skirtą reklamai dėmesį ir laiką. Šia akcija yra siekiama atkreipti žmonių dėmesį į egzistuojančius nesąžiningus santykius tarp reklamdavių ir vartotojų ir sykiu padėti suprasti, kad yra alternatyvių reklamos būdų, kurie yra naudingi tiek reklamdaviui, tiek jo potencialiam klientui.

Registruota Estijoje reklamos agentūra „APM Agentuur“ pradėjo veiklą Lietuvoje daugiau kaip prieš metus. „APM Agentuur“ komanda sukūrė naują rinkodaros kanalą pavadinimu APMboard – asmeninę reklamos lentą, leidžiančią gauti pinigų už reklamos peržiūrą. Žiūrėdamas reklamas savo APMboard, vartotojas gauna 90 proc. reklamai skirtų lėšų. Anot „APM Agentuur“ generalinio direktoriaus, Evgenijaus Glebovo, APM Agentuur yra dabartinės „dalijimosi ekonomikos“ tendencijos dalis: užuot vertęs žmones žiūrėti reklamą, reklamdavys sumoka susidomėjusiems jo preke ar paslauga, mainais gaudamas jų dėmesį. Taip, Glebovo teigimu, iš verslo santykių pašalinamas negatyvas.

Norėdami paskleisti žinią apie sąžiningą reklamos būdą, „APM Agentuur“ organizavo šią akciją Kudirkos aikštėje. Įmonė planuoja išdalyti žmonėms iš gatvės 10 000 skrajučių, kurių bendra vertė yra 500 eurų. Akcija prasideda rugpjūčio 19 dieną ir vyks nuo 17 iki 21 valandos, rugpjūčio 20 dieną – nuo 14 iki 18 valandos. Akcijos laikas po rugpjūčio 20 dienos yra sunkiai prognozuojamas dėl oro sąlygų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arte

arte portretas
pažystama agentūra. Esu užsiregistravusi kaip reklamos gavėja. Prikaupta pinigėlių nelabai, kad ir daug, tačiau reklama neerzina ir gali pažiūrėti tai, kas tave domina. Kita vertus, ir reklamos daug negauni. Ir dar, ši sistema reklamos nesiunčia į tavo pašto dėžutę, o turi atskirą savo puslapį internete kur ir ateina pasiūlymai. Mėginkite, blogiau nebus :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių