Streikuojančios Vilniaus Žemynos progimnazijos tėvai rengia palaikymo žygį

  • Teksto dydis:

Streike dalyvaujančios Vilniaus Žemynos progimnazijos tėvai ir mokiniai šeštadienį rengia mokytojų palaikymo žygį.

Akcijos dalyviai eis pėsčiomis nuo Žemynos progimnazijos iki Švietimo ir mokslo ministerijos (ŠMM), nešdami simbolinį mokinių ir tėvų laišką „ŠMM, išgirsk mokytojus!“.

„Streikuojantys mokytojai labai aiškiai išdėstė savo reikalavimus ŠMM, kurie nėra vykdomi. Mūsų tikslas – paremti streikuojančius mokytojus, paskatinti ministeriją atsižvelgti į mokytojų reikalavimus, kad jie galėtų nutraukę streiką dirbti, o mūsų vaikai – mokytis, nes ugdymo procesas nevyksta“, – organizatorių pranešime cituojama Daiva Rumšienė, Žemynos progimnazijoje besimokančių dviejų moksleivių mama.

Žemynos progimnazija pirmadienį pirmoji pradėjo mokytojų streiką. Joje šiuo metu mokosi daugiau nei 1000 moksleivių. Mokykloje streikuoja daugiau nei 60 mokytojų.

Dalis šalies pedagogų šią savaitę pradėjo streiką, ragindami peržiūrėti nuo rugsėjo įvestą etatinio mokytojų apmokėjimo sistemą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nu ir vaziuokit i ta londona tokiu vistagalviu kaipjus tik ir laukia posirodet kokie esat

dar

dar portretas
atsiranda elitrunkeliu kurie per kom. nepatenkinti daugumos nuomone tai tie patys socprisiplakeliai subinlaiziai siti /globeju/ kurie vagia vaikus ir kadangi tevai eina uz mokytojus tai pagal teisybe mokytojai irgi turetu solidarizuotis su motinomis is kuriu grobiami vaikai ir cia jau reikia ne streiko o kazko rimciau nes tai vyks be galo nes jau niekas nereaguoja apsimesdami kvailiais o /kvailumas/ neatleidzia nuo atsakomybes.

ne

ne  portretas
nepalaikau tokiu streiku.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių