Sostinėje duris atvers naujas sporto klubų tinklas

  • Teksto dydis:

Gegužės 15 d. duris atvers pirmasis „People Fitness Club“ sporto klubas Lietuvoje. Prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įsikūrusiame naujos kartos sporto klube moderniausia įranga ir treniruokliais padės naudotis virtualus treneris.

Lankytojų lauks ir unikali staigmena – kardiokino teatras, kuriame galima sportuoti ir žiūrėti filmą vienu metu.

Sasha Dembo, „People Fitness Club“ rinkodaros vadovė, teigia, kad atidaryti sporto klubą Lietuvoje buvo nuoseklus, strategiškai planuotas sprendimas, nes Rygoje ir Taline sporto klubai jau sėkmingai veikia.

Trečiajame „Panoramos“ aukšte veiksiantis sporto klubas bus itin erdvus – treniruočių erdvės plotas sieks 1 500 kv. m. Lankytojai galės rinktis iš 200 profesionalių sporto industrijos lyderių „Life Fitness“ bei „Hammer Strenght“ treniruoklių, įskaitant 50 kardiotreniruotėms skirtų įrenginių, kuriais bus galima naudotis be jokios papildomos personalo pagalbos. Treniruokliai turės specialų „QR“ kodą, kurį nuskanavus mobiliąja programėle, virtualusis treneris parodys, kaip jais naudotis. Sportuoti bus galima tiek individualiai, tiek specialiose grupėse.

„Panorama“ atitiko visus pagrindinius modernaus sporto klubo vietai keliamus reikalavimus – puiki vieta, itin erdvi bei patogi automobilių aikštelė bei nuolatiniai lankytojų srautai. Neabejojame, kad Lietuvos rinkai pasiūlysime aukščiausios kokybės paslaugų, įrangos ir erdvės už prieinamą kainą. Pirmiesiems 500 klientų siūlome nedidelį mėnesinį mokestį – tik 19,95 Eur, įskaitant grupines treniruotes“, – sako S. Dembo.

Birutės Kalanovaitės, PLC „Panorama“ generalinės direktorės, teigimu, šiandien prekybos centruose žmonės ne tik apsiperka, tačiau ir aktyviai leidžia laisvalaikį, todėl sporto klubai tampa neatsiejama šių erdvių dalimi.

„Kadangi lankytojų poreikiams, jų patogumui ir aptarnavimo kultūrai skiriame išskirtinį dėmesį, tebuvo laiko klausimas, kada bus atidarytas sporto klubas. Tikime, kad nauja vieta su pažangia ir inovatyvia sportine įranga taps traukos centru, kur lankytojai pamirš dienos rūpesčius, atsigaus ir pasikraus teigiamos energijos naujiems darbams“, – sako B. Kalanovaitė.

Be jau minėtų modernių treniruoklių, sporto klube veiks pasaulyje pripažinto prekės ženklo „Tomahawk“ dviračių treniruokliai. Funkcinių treniruočių mėgėjai galės išmėginti naują fitneso sistemą SYNRGY 360 su TRX, kamuoliais, bokso kriauše, specialiomis platformomis ir kita įranga. Grupinių treniruočių mėgėjų lauks platus „Les Mills“ treniruočių pasirinkimas su profesionaliais treneriais. Po intensyvių treniruočių sporto mėgėjai galės atsikvėpti saunoje.

Gegužės 15 dieną duris atversiantis „People Fitness Club“ pasiūlys išeitį ir tėveliams su vaikais. Kol suaugusieji sportuos, jų atžalos galės leisti laiką specialiai jiems skirtoje ir prižiūrimoje žaidimų aikštelėje.

Šuo metu Rygoje veikia du, o Taline – vienas „People Fitness Club“ sporto klubas. Lietuvoje iš viso planuojama atidaryti tris šio tinklo sporto klubus – du Vilniuje ir vieną Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių