Šokas sportininkams ir policijai: uždaromas Belmonto žirgynas

  • Teksto dydis:

Sostinės Belmonto žirgynas tapo gardžiu kąsneliu verslininkams ir skaičiuoja paskutines gyvavimo dienas.

Raitosios policijos rinktinės žirgai savo garduose bebus vos dvi savaites. Didžiausias šokas sportinius žirgus čia laikantiems penkiakovininkams, nes tokių arklidžių ir maniežo nei Vilniaus mieste, nei rajone nėra, informuoja LNK žinios.

Policijos profsąjungos tai įvardiją kaip akivaizdų raitosios policijos naikinimą bei valdininkų korupcinį sandorį.

Žinia, kad Belmonto žirgynas bus uždarytas, trenkė kaip perkūnas iš giedro dangaus. Policijos profsąjungos pirmininkė Roma Katinienė įtaria, kad už to kažkas slypi. Nes žirgynas, anot jos, buvo dirbtinai niokojamas, parodant, kad jis nuostolingai dirba.

Vilniaus policijos vadas Saulius Gagas aiškina, kad policija nesugeba išlaikyti žirgyno ir jo apleistų pastatų, todėl raitąjį būrį tenka kelti kitur.

Būtent Belmonto žirgyne turėjo atsirasti jungtinis policijos sporto kompleksas, bet planai subliūško. 

Į itin patrauklią Vilniaus vietą vis taikėsi verslininkai, matyt, šį kartą nusitaikė rimtai ir privatizuos auksinį miesto gabaliuką.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Iš pradžių savivaldybė siūlė kartu vystyti Belmonto žirgyno, projektą. Vėliau atsisakė nuo savo planų.Paliko policiją ant ledo. Vystyti projekto policija viena negali - per brangu. Policija turi išlaikyti savo žirgus, tą suprantu, o kodėl ji turi išlaikyti ir penkiakovininkus? Tuo turėtų valstybė rūpintis. Yra valstybinis žirgynas Vilniuje, tegul ten ir varo.

Maša

Maša portretas
Įdomu būtų sužinoti tų verslininkų pavardes. Ir kodėl neatsirado norinčių vystyti ten sporto komplekso? Kas toje vietoje bus? Ar vėl pigūs kotedžai ir visuomenei uždari iš...dėjusių turčių rajonai? Vardan ko naikinama ir kas numatoma?

> "dvi medalio pusės"

> "dvi medalio pusės" portretas
Klasika!!! Revoliucija ryja savo vaikus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių