Skraidyti į Maskvą iš Vilniaus dar dažniau bus galima jau vidurvasarį

  • Teksto dydis:

Jau greitai lėktuvai Rusijos sostinės kryptimi iš Vilniaus oro uosto kils dar dažniau.

Nuo liepos 1 d. didžiausia Rusijos oro linijų bendrovė „Aeroflot“ į Maskvą skraidins nebe du, o tris kartus per dieną. Pastaraisiais metais keleivių, skrendančių šiuo maršrutu, skaičius auga, todėl papildomas skrydžio dažnis leis būsimas keliones planuoti dar patogiau.

„Į Maskvą skrendančių keleivių skaičius pastaraisiais metais sparčiai didėja – vien tik 2017 m. šiuo „Aeroflot“ reisu pasinaudojo daugiau nei 136 tūkstančiai keleivių. Džiaugiamės, kad netrukus bus pasiūlytas dar patogesnis išvykimo laikų pasirinkimas“, – teigė Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Pasak A. Stikliūno, nemažai daliai į Maskvą skrendančių keleivių, Rusijos sostinė nėra galutinis kelionės tikslas. Dėl didelės jungiamųjų skrydžių į kitus Rusijos ir aplinkinių šalių miestus bei įvairias Azijos šalis pasiūlos, Maskvos oro uostas keliautojams dažnai tampa tarpine stotele.

Šiuo metu „Aeroflot“ lėktuvais iš Vilniaus į Maskvą galima kasdien keliauti pirmoje dienos pusėje – 05:50 val. bei 11:10 val. Nuo liepos 1 d. bus pasiūlyta galimybė kelionę į Šeremetjevo oro uostą pradėti ir 18:45 val. Skrydis iš Vilniaus į Maskvą orlaiviu „Airbus A320“ trunka 1 val. 35 min.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Kad skrenda dažniau į Maskvą tai gerai,kad kuo mažiau grįžtu,tokie kaip Karbauskis,Paleckis,ir t.t.

o

o portretas
kas skris gal zingeris su karbauskiu ir basciuku ar agurkinis su siauliene ir kirkinu o jei magnolija tai butu galima parasyti toki ivyki ant kremliaus sienos.......

Antanas Kefyras

Antanas Kefyras portretas
Kaip gerai, Kaip noriu i Maskva. Kaip gerai, oi kaip gerai. Tik ir svajoju, kaip greiciau nuskristi i Maskva. Gal pamatysiu Putkina, Pasimelsiu, gal pamatysiu Barabasa lavrova, atsigaus siela, kaip noriu i Maskva, o sakykit gal gali keturis arba penkis kartus skraidyti, svarbu tik kad pilotai, geriausi pasaulyje, butu is Maskvos, visada liksmi, pager... oi . atsipalaidave. Greiciau i Maskva, i mano meiles krasta, ten kremlius smailas lenino dangus, ten skamba tiesos zodis toks man mielas ir teisingas, i mylima maskolija siandiena as griztu..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių