Skelbia naują versiją apie Gedimino kalno griūtį

  • Teksto dydis:

Seimo narys Arūnas Gelūnas paskelbė, kad Gedimino kalnas pradėjo griūti po to, kai ant jo buvo vykdomi archeologiniai kasinėjimai. Ar tai tikrai turėjo įtakos?

„Seimo kultūros komiteto nariams buvo pateikta pažyma, kurioje išvardinta darbų chronologija, kad vykdyta ant ir prie kalno. Deja, visgi visa tiesa nebuvo pasakyta. Visai neseniai, 2014 m. gegužę, ant kalno vykdyti archeologiniai kasinėjimai. Jie buvo daromi kalno viršuje. Visai netoli tos nuošliaužos, kuri atsirado ant kalno“, – sako Seimo narys A. Gelūnas.

A. Gelūnas pabrėžia, kad jam atrodo keistas toks faktų nutylėjimas, o jo šaltinis jau persiuntė ir oficialius leidimus bei prašymus šiems kasinėjimas vykdyti.

Plačiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zaliakalnietis

Zaliakalnietis portretas
Visa zaliakalni supa slaitai apauge sleivais kreivais medziais krumais beveik90laipsniu statum nei jie slenka nei sliauzia tegu Vilniaus ;specelistai; su Gelunu atvaziuoja ir pasiziuri

atšauks

atšauks portretas
iš UNESCO puls kalną ''gelbėt'' ............

...

... portretas
Užteko iš po Palangos tilto pora akmenukų pašalinti, ir vos visa Palanga nebuvo nuplauta, o čia TOKĮ funikulierių be jokių tyrimų pastatė... o dar ir medžius iškirto.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių