Šeštadienį vilniečiai baldus galės įsigyti vos už 1 litą

  • Teksto dydis:

Prekybos centras „Baldų rojus“ organizuoja stulbinančią akciją – aukcioną, kuriame visų naujų baldų pradinė kaina bus vienas litas. Toks aukcionas vyks pirmą kartą Lietuvoje.
Didžiausias Baltijos šalyse baldų prekybos centras “Baldų rojus” siekia pasiūlyti kokybiškus baldus už kiekvienam prieinamą kainą.

Nauji baldai – už itin mažą kainą

„Sužinoję apie mūsų akciją klientai nustemba ir nenori patikėti, kad tai tiesa. Norime užtikrinti – čia nėra jokios apgaulės ir visų baldų pradinė kaina aukcione bus vienas litas. Siekiame, kad žmonės patys įvertintų baldų kokybę ir nustatytų kiekvieno baldo kainą“, - kalbėjo aukciono organizatorius, prekybos centro „Baldų rojus“ vadovas Aurelijus Sabaliauskas.

Naujų baldų aukcione bus galima įsigyti vaikų kambario, svetainės, miegamojo, virtuvės baldus bei kitas interjero detales namams.

„Šeštadienį aukcione siūlysime naujus, kokybiškus baldus. Tikrų baldų kainų neatskleisiu, bet tai nėra jokia paslaptis - kiekvienas gali jas rasti baldų gamintojų ir pardavėjų internetinėse svetainėse ar mūsų prekybos centre. Galiu drąsiai pasakyti tik vieną – perkant baldus aukcione yra galimybė sutaupyti ne vieną tūkstantį litų“, - kvietė į aukcioną prekybos centro vadovas A.Sabaliauskas.

Aukcione galima bus varžytis dėl daugiau kaip 30 skirtingų baldų 12 skirtingų gamintojų ir pardavėjų. Kokie baldai atsidurs ant aukciono „prekystalio“, galima susipažinti internetinėje svetainėje www.baldurojus.lt.

„Tikimės, kad mūsų renginys bus puiki šventė žmonėms, o ateity galbūt taps tradiciniu“, - žadėjo „Baldų rojaus“ vadovas.

Dalis gautų pinigų – labdarai

Baldų aukciono rengėjai renginio metu dalį surinktų pinigų paaukos labdarai.

„Dalį surinktų lėšų skirsime labdarai. Norime, kad ir labiausiai mūsų visuomenės nuskriausti žmonės būtų laimingi. Labdaros ir paramos fondas „Lumenus“ kreipėsi į mus, negalime atsakyti žmonėms, kurie rūpinasi neįgaliaisiais“, - kalbėjo Aurelijus Sabaliauskas.

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 28 d. 13 val., vilniečiai ir miesto svečiai naujus baldus galės įsigyti už savo pasiūlytą kainą. Aukcionas vyks prekybos centre „Baldų rojus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių