Savaitgalį – papildomas 2G autobuso sustojimas, keičiama 75 autobuso trasa

  • Teksto dydis:

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad Tarptautinės tekstilės, aprangos ir inovacijų parodos metu 2016 m. rugsėjo 29 – spalio 1 dienomis 2G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis maršruto autobusai papildomai stos stotelėje Parodų rūmai Lazdynų ir Savanorių pr. link.

Taip siekiama užtikrinti patogų mugės lankytojų atvykimą į parodų rūmus LITEXPO ir išvykimą iš jų. Kaip įprastai, Parodų rūmų stotelėse sustos 21 Lazdynėliai–Lazdynai–Centras, 54 Pilaitė–Lazdynai–Stotis maršrutų autobusai ir 13 Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai, 16 Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis, 18 Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai–Titnago g. maršrutų troleibusai.

Tuo tarpu nuo spalio 1 d. 8:00 val. iki spalio 2 d. 6:00 val. dėl vyksiančio tarptautinio Vilniaus šviesų festivalio „Beepositive” Senosios Pilaitės kelyje tarp Piliakalnio ir Smalinės gatvių bus draudžiamas transporto eismas. Transporto eismas iš Vydūno gatvės bus nukreiptas per jungiamąjį kelią į Pilaitės prospektą.

Atitinkamai spalio 1 d. nuo 8:00 val. keisis 75 Pilaitė–Šeškinė–Santariškės autobusų maršruto trasa. 75 Pilaitė–Šeškinė–Santariškės maršruto autobusai iš Pilaitės nevažiuos Senosios Pilaitės keliu. Autobusai nuo Vydūno g. važiuos jungiamuoju keliu ir Pilaitės pr., toliau – įprasta trasa. Autobusai neatvyks į Papilėnų (Vydūno g.) ir Senosios Pilaitės stoteles, tačiau sustos jungiamajame kelyje esančioje Papilėnų st.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis Kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių