„Rytas“ kvies padėti anapilin iškeliavusio buvusio žaidėjo šeimai

  • Teksto dydis:

Šią savaitę krepšinio pasaulį pasiekė tragiška žinia, kuri itin skausminga Vilniaus „Rytui“ – anapilin iškeliavo prie pirmojo LKL titulo komandos istorijoje prisidėjęs buvęs krepšininkas Oleksandras Okunskis. 47-erių Ukrainos krepšinio legenda ilgą laiką kovėsi su vėžiu, o užgesus gyvybei sudėtingoje situacijoje liko jo šeima. Dėl šios priežasties sostinės klubas organizuoja labdaringą akciją, kurios dėka sostinės aistruoliai galės prisidėti prie kilnios misijos ir ištiesti pagalbos ranką ukrainiečio artimiesiems.

Norinčius prisidėti prie labdaringos akcijos „Ryto“ klubas pakvies į penktadienį vyksiančias Karaliaus Mindaugo taurės rungtynes su „Juventus“, kuriose aistruoliai pirkdami atributiką galės paaukoti pinigų O.Okunskio šeimai.

Visi penktadienį už atributiką surinkti pinigai bus skirti O.Okunskio artimiesiems.

„Rytas yra šeima. Visuomet turime prisiminti savo istoriją, klubui nusipelniusius žmones ir prireikus jiems padėti, – teigė klubo prezidentas Antanas Guoga. – Kviečiu visus sostinės sirgalius pagelbėti Oleksandro šeimai, kuri neteko nuostabios asmenybės bei puikaus šeimos žmogaus.“

O.Okunskis Vilniuje rungtyniavo 1999-2000 m. sezone, kai „Rytas“ iškovojo pirmąjį LKL titulą klubo istorijoje. Buvęs Ukrainos žaidėjas į sostinę grįžo 2002-2003 m. sezonui, o savo karjeroje taip pat laimėjo penkis Ukrainos čempionų titulus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Guoga su Kleiza

Guoga su Kleiza portretas
Galėtų patys paaukoti 10 kart didesnę sumą, negu surinks. Ber gi gaila, geriau būti "geriems" kitų sąskaita. O kur garantija, kad visi pinigai teks šeimai???? O ne rytui???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių