Reikėjo pinigų paskolai – laimėjo beveik 300 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Viena lemtinga išvyka į kitą miestą. Vienas sustojimas parduotuvėje. Vienas „Teleloto“ bilietas. Ir 295 477 eurų laimėjimas.

Tokia sėkmė aplankė jauną mamą ir jos vyrą iš Vilniaus. Moters istorija tikrai išskirtinė.

Dažniausiai žaidžia internetu

Vilnietė prisipažino, kad visada žaidžia internetu, bilietų kasose ar prie terminalų nepirkdavo. Tačiau laimėtas Aukso puodas – būtent su parduotuvėje pirktu bilietu. „Su šeima vykome į Panevėžį aplankyti vyro tėvų. Šiame mieste ir užsukome į parduotuvę, kur pirkome maistą bei lemtingą bilietą“, – pasakojo laimėtoja. Mintis nusipirkti „tikrą“, ne internetinį, bilietą jai toptelėjo jau prie kasos. „Pagalvojau, niekada tokiu būdu neperku – gal reikia pamėginti?“ – šypsojosi laimėtoja.

Moteris laimingą bilietą patikrino pirmadienį ryte internetu. „Pamačiusi sumą – 295 477 eurai – pagalvojau, kad turbūt taip žmonės ir gali gauti širdies smūgį“, – juokėsi laimėtoja. Šalia buvęs vyras taip pat neteko amo.

Nebereikės mokėti bankui

Moters šeimai šiuo metu pinigai labai reikalingi – ji su vyru neseniai įsigijo butą, kurį šiuo metu įsirenginėja. „Pirkdama bilietą net pagalvojau, kad, štai, turime paskolą, galėtume bent 1000 eurų laimėti, ir tai jau prisidėtų prie visko“, – kalbėjo vilnietė.

Beveik 300 000 eurų laimėtoja prisipažino su vyru mėgstanti keliauti. „Tačiau šiuo metu esu motinystės atostogose, tad, kai atiduosime paskolas, paaugs mažylis, leisimės pakeliauti“, – savo mintimis apie tai, kur išleis laimėtus pinigus, dalijosi moteris.

Vis tik, laimėtoja pasisakė, kad šie pinigai kardinaliai gyvenimo nepakeis. „Tai didžiuliai pinigai, kurie mums leis turėti savo namus, nereikės mokėti bankui. Kiek liks, bus kelionėms, kažkiek atidėsime vaikui, galbūt jo mokslams, o gal dar pavyks ir kokį vieną mažą butuką nupirkti“, – svarstydama pokalbį baigė moteris.


Šiame straipsnyje: loterijaprizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių