R. Šimašiaus žmona išreiškė meilę ir paramą vyrui

  • Teksto dydis:

Korupcijos skandalo krečiamo Liberalų sąjūdžio naujojo vadovo ir Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus žmona Agnė Matulaitė socialiniame tinkle „Facebook“ išsakė paramą vyrui.

A. Matulaitė nepagailėjo gerų žodžių savo vyrui: „Laikykis ir laikyk vairą, mano meile. Ech... jei tik galėčiau... Jei tik galėčiau, prisirišus Tave kur nors nuo visko toli toli pabėgčiau... Kad galėtume ramiai auginti savo vaikus, obuolius, šuniuką. Na, gal dar braškes... Rašyti straipsnius ar net knygas... Tačiau, žinau, Tu ne toks. Tu čia esi ir liksi čia.

Tad, meile, bus dar daugiau visokių - puolančių ir ginančių, padlaižiaujančių ir išsigandusių, adekvačių ir nelabai. Laikykis. Ir žinok, ten, už tų prožektorių ir įjungtų kamerų, kažkur kamputyje, visada Tavęs lauksime mes - kaip tėvelio, kaip vyro, kaip tiesiog nuostabaus ir šilto žmogaus. Tau tereikia sugrįžti, kad pailsėtum. Nes net kai pasauliui Tu tebūsi dar vienas (eilinis) lyderis, Tu mums būsi visas Pasaulis“ – socialinio tinklo paskyroje parašė politiko žmona.

Portalas primena, kad Liberalų sąjūdžio pirmininku šeštadienį partijos suvažiavime buvo išrinktas Vilniaus meras R. Šimašius.

Naują Liberalų sąjūdžio vadovą teko rinkti, kai ilgalaikis partijos lyderis Eligijus Masiulis gegužės pirmoje pusėje pasitraukė iš pareigų dėl įtarimų paėmus kyšį iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pavyduoliams

pavyduoliams portretas
nepavydėkite, rodykite meilę ir pagarbą savo antrosioms pusėms, tai yra daug naturaliau, nei dviejų vyrų ar bobų laižymasis.

Niju

Niju portretas
Ar cia kam idomus tas Simasius su savo zmona? Siaubas.

QQ

QQ portretas
Šlykštu žiūrėti į rinkiminę reklamą.Normalūs ir padorūs žmonės,savo meilę ir paramą antrai pusei rodo ne viešai ir darbais,veiksmais,o ne viešu pasilaižymu ir gėlytėmis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių