Prie Prezidentūros Vilniuje vyks Kalėdų mugė

  • Teksto dydis:

Sekmadienį S.Daukanto aikštėje, Vilniuje, vyks prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota ir jau tradicija tapusi nevyriausybinių organizacijų kalėdinė labdaros mugė.

Septintus metus iš eilės rengiamoje šventėje dalyvaus daugiau kaip 40 aktyviausių nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių, pranešė Prezidentūra.

Mugės lankytojai galės ne tik susipažinti su jų veikla, bet ir pasimėgauti karšta arbata, paskanauti kalėdinių pyragų, sušilti prie šventinio laužo.

Aikštėje įsikurs ir „Vikingų kaimas“ – čia vilniečiai ir sostinės svečiai galės pajusti Šiaurės šalių dvasią ir pasigaminti medinių suvenyrų.

Dar viena šių metų mugės naujovė – kalėdiniai atvirukai, kuriuos mugės lankytojai galės pasigaminti patys ir nemokamai išsiųsti į bet kurį Lietuvos kampelį.

Tradiciniame, kasmet vykstančiame renginyje bus galima įsigyti įvairių kalėdinių suvenyrų, už kuriuos surinktos lėšos bus skirtos socialiniams projektams įgyvendinti. Šiemet lėšos renkamos skurdžiai besiverčiančioms šeimoms, negalią turintiems žmonėms, tuberkulioze sergantiems vaikams ir dienos centrams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių