Policija kviečia vilniečius pažvelgti į pareigūnų darbo užkulisius

  • Teksto dydis:

Kriminalistų darbo užkulisius tik televizijos ekrane matę vilniečiai ir sostinės svečiai gegužės 25 d., ketvirtadienį, turėjo išskirtinę progą ne tik pamatyti, kaip yra kuriami fotorobotai ar paimami pirštų antspaudai, bet ir patys visa tai išbandyti renginyje „Sostinės policija arčiau visuomenės“.

Populiariausioje miesto vietoje – šalia prekybos ir pramogų centro „Akropolis“, ketvirtadienį nuo 14 iki 19 val. vykstančiame renginyje teisėsaugos pareigūnai demonstruoja ne tik įgūdžius, bet ir turimą techniką. Specialiosios priemonės, naujausi policijos automobiliai ir motociklai, unikalus skraidantis nepilotuojamas aparatas, kuriame sumontuota vaizdo stebėjimo įranga, judrioji policijos vadavietė, Mobiliosios kuopos pareigūnų automobilis – visa tai galima iš arti išvysti šalia „Akropolio“.

Renginio metu vyksta saugaus eismo pamokėles, jaunimas sužinos, kaip tapti policijos pareigūnu ar policijos rėmėju, pareigūnai žymi visų norinčiųjų daiktus. Savo ir augintinių įgūdžius šventės metu vilniečiams taip pat demonstruos sostinės raitosios policijos pareigūnai ir kinologai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asd

asd portretas
Paradinė policijos darbo pusė... Na taip, lavonų ir kraujo balų gi nerodysi...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių