Pirtis Vilniaus troleibusuose: kondicionieriai – tik kas dešimtame

Alinantis karštis, blogas kvapas ir žmonių grūstys – taip vasarą vilniečius ir miesto svečius pasitinka sostinės viešasis transportas. 

Pasak Vilniaus viešojo transporto atstovės Rasos Norkienės, tik kiek daugiau nei dešimtadalis Vilniaus troleibusų ir mažiau nei pusė autobusų turi kondicionierius. Sugedę prietaisai tvarkomi. Likusiose transporto priemonėse karštuoju metų laiku atidaromos orlaidės ir stoglangiai.

„Keleivis gali nueiti pas vairuotoją ir paprašyti atidaryti liuką, taip pat gali paprašyti atidaryti ir šoninius langus – vairuotojas privalo tai padaryti. Jeigu kondicionierius yra, karštuoju metų laiku jis įjungiamas. Iš parko mūsų transporto priemonės išvažiuoja tvarkingos su veikiančiais kondicionieriais“, – pasakoja Vilniaus viešojo transporto komunikacijos vadovė Rasa Norkienė.

Daugiau apie Vilniaus autobusus ir troleibusus vasarą – reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PIRTIS

PIRTIS  portretas
NE tik autobuse ar troleibuse , taciau ir KAUNO ERMITAZE (parduotuve RAUDONDVARIO PL. ).Cia neveikia kondicionieriai visiskai (ko gero taupo seimininkai elektros energija )Neisivaizduojama ir protu nesuvokiama kaip tokioj pirty galima dirbt ir prekintis .Tikras pragaras , o ne parduotuve.

as

as portretas
nuo melnrages irgi vaziuoja pirtis ant ratu

Klaipėdoje

Klaipėdoje portretas
nėra kondišinų nei viename autobuse ar mikriuke.Valdžiai buvo svarbiau spresti kokia gražesne (pagal juos) spalva nudažyti tuos plautom sutartim nupirktus trantus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių