Parodoje pristatoma technika leis pagreitinti automobilio priežiūros procesą

  • Teksto dydis:

Gegužės 18-20 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vykstančioje parodoje „Mechanika 2016“ pristatoma naujausia automobilių priežiūros bei serviso įranga, kuri leis sutrumpinti eiles servisuose ir atpiginti automobilių remonto darbus.

Kompanija „BT Service“ parodoje pristatė pačią greičiausią „Wamag“ ratų geometrijos suvedimo sistemą, kuri darbo laiką gali sumažinti net 10 kartų. Priešingai nei įprasti lazeriniai ratų balansavimo stendai, šis „New Dimension 4“ aparatas nereikalauja sukioti ratų, matavimas atliekamas foto kamerų pagalba ir ratų suvedimo darbus galima pradėti vos po 30 sekundžių.

Tai pirmasis toks naujausios kartos įrenginys Lietuvoje. „BT Service“ atstovai teigia susilaukę daug dėmesio, ir tokias sistemas į šalies automobilių servisus pradės diegti jau po poros mėnesių. Klientams tai padės sutaupyti laiko – ratų geometriją sureguliuoti užtruks tik 10 minučių, dėl to teks sumokėti mažiau pinigų ir už pačius darbus.

Bendrovė „Amanda“ pristatė naujausias, itin tikslias ratų balansavimo stakles, kurios leidžia sutaupyti iki 30 proc. svarelių, iki 30 proc. balansavimo laiko, taigi, priklausomai nuo serviso politikos, gali pasiūlyti ir trečdaliu mažesnę darbų kaina.

„Autoremonto technika“ kompanijos stende – lazerinės ratų balansavimo staklės, kuriomis darbą idealiai atliks ir patirties neturintis meistras. Jas galima suprogramuoti taip, kad jos neleistų išimti rato, kol jis nėra idealiai subalansuotas. Meistrui nereikia ieškoti jokios informacijos, viską pamatuoja lazeris ir šviesos spinduliu parodo kur kokį svarelį reikia klijuoti. Aparatas darbą atlieka greičiau ir panaikina žmogiškųjų klaidų faktorių.

Serviso meistrų darbą supaprastinti leis ir „Melgos Serviso“ pristatyta „Bosch KTS 540“ automobilių diagnostinė įranga. Čia sudėta informacija apie kone visų automobilių markių modelius, ir ji pateikiama vienoje sistemoje. Tai automobilių servisams leidžia būti lankstesniems, mat meistrai remontuodami bet kokį modernų automobilį dirba su ta pačia programine įranga.

Paroda „Mechanika“ ir kartu vykstančios parodos „Transbaltica“ ir „Balttechnika“ Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo vyks dar ir penktadienį, gegužės 20 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių