Parduotas Karalienės Mortos mokyklos pastatas sostinėje

Energetikos įmonių holdingas „Lietuvos energija“ patvirtino baigęs Karalienės Mortos mokyklos pastato Vilniuje pardavimo sandorį.

Kaip BNS sakė „Lietuvos energijos“ Korporatyvinės komunikacijos projektų vadovas Artūras Ketlerius, spalio 15 dieną holdingui priklausanti nekilnojamojo turto valdymo bendrovė „NT valdos“ su įmone „Golfas“ sudarė turto Gervėčių g. 4 pirkimo ir pardavimo sutartį.

Registrų centro duomenimis, „Golfą“ valdo Darius, Andrius ir Tatjana Šulniai.

Įmonei vadovaujantis A. Šulnis BNS teigė, kad kol kas teritorijoje neplanuojama jokių pokyčių.

Rugpjūčio pabaigoje „Golfas“ laimėjo „NT valdų“ skelbtą aukcioną už 2,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto administracinį ir gamybinį kompleksą su sklypu ir investiciniu projektu Gervėčių gatvėje pasiūlęs 1,58 mln. eurų.

Pastate šiuo metu veikia Karalienės Mortos mokykla.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininko Gabrieliaus Landsbergio žmonai Austėjai Landsbergienei priklausančia Karalienės Mortos mokykla ir jos įsikūrimu Gervėčių gatvėje yra domėjęsis Seimas. Prieš kelerius metus parlamentarus sudomino „NT valdų“ planai Gervėčių gatvėje pastatyti ir A. Landsbergienės mokyklai išnuomoti papildomas patalpas, tačiau 2016 metų pavasarį šių planų atsisakyta, kai dėl preliminarios patalpų nuomos sutarties Seimas Valstybės kontrolei nurodė atlikti auditą.

Valstybės kontrolė vėliau paskelbė pažeidimų dėl sutarties nenustačiusi, bet, anot auditorių, šis atvejis atskleidė sistemines valstybės turto valdymo spragas.

Pagal „NT valdų“ ir Karalienės Mortos mokyklos 2013 metų balandį pasirašytą sutartį, esamos patalpos mokyklai nuomojamos iki 2023 metų balandžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
IDOMU UZ KIEK PARDAVE ?UZ EURA ,AR PUSANTRO?

skaitytoja

skaitytoja portretas
trolių komentarai

Anonimas

Anonimas portretas
šitų žydų landsberginių ir žemgrobio dukros ką nors pavogti ir apgauti rankos yra ilgos ,todėl jie per kitus ,savo draugus ,na kad ir tuos anūko draugelius, kurie pardavinėjo auksinius šaukštus ,sumažins anūkėlio apgavystės ,atėjus laikui vėl susigražins .baisi ši dinastija ,prisidenge senio kgbisto landsbergio vėliava ,apvaginėja Lietuvą .
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių