Nuo kovo 10-osios keičiami troleibusų ir autobusų tvarkaraščiai

  • Teksto dydis:

Savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad nuo kovo 10 d. keisis 8-ojo, 9-ojo, 20-ojo, 25-ojo, 28-ojo, 30-ojo, 32-ojo, 33-ojo, 51-ojo, 75-ojo ir greitojo 4-ojo G maršrutų autobusų bei visų maršrutų troleibusų eismo tvarkaraščiai.

Pokyčiai įgyvendinami atsižvelgiant į eismo sąlygas miesto gatvėse, gyventojų pateiktus pasiūlymus bei kitus planuojamus pakeitimus, susijusius su maršrutų darbo organizavimu.

8-ojo Žemieji Paneriai–Aukštieji Paneriai–Vaidotai, 20-ojo Žemieji Paneriai–Mūrinė Vokė–Lazdynai, 25-ojo Žemieji Paneriai–V. A. Graičiūno g., 28-ojo Žemieji Paneriai–Grigiškės ir 51-ojo Žemieji Paneriai–Trakų Vokė–Daniliškės maršrutų autobusų tvarkaraščiai keičiami atsižvelgiant į pokyčius Savanorių pr. –Sausupio g., kur rekonstrukcijos metu buvo įrengtas apsisukimas, leidžiantis sutrumpinti minėtų maršrutų trasas.

9-ojo Zuikių–Agrastų g.–Baltoji Vokė maršruto autobusai, iki šiol važiavę tik rytinio ir vakarinio piko metu, nuo kovo 10 d. važiuos visą dieną. Taip siekiama užtikrinti geresnį susisiekimą viešuoju transportu. 33-ojo maršruto autobusai dažniau važiuos poilsio dienomis. O 4-ojo G Pilaitė–Konstitucijos pr.–Saulėtekis, 30-ojo Pilaitė–Konstitucijos pr.–Apkasų g.–Šiaurės miestelis, 32-ojo Žvėrynas–Zujūnai–Gineitiškės–Pašilaičiai ir 75-ojo Santariškės–Šeškinė–Pilaitė maršrutų autobusai dažniau važiuos tiek darbo, tiek poilsio dienomis.

Keleivių patogumui 20-asis autobusų maršrutas, kurio autobusai tam tikrais reisais iki šiol važiuodavo į Gurelius, bus pervadintas į 62-ąjį Žemieji Paneriai–Mūrinė Vokė–Gureliai–Lazdynai maršrutą. Nuo šiol 20-ojo Žemieji Paneriai–Mūrinė Vokė–Lazdynai maršruto autobusai važiuos įprastine trasa nuo Lazdynų iki Žemųjų Panerių, tam tikrais reisais užsukdami į Paneriškių g., o į Gurelius šio maršruto autobusai nebevažiuos.

Taip pat nuo kovo 10 d., įvertinus troleibusų reisų įveikimo laikus ir siekiant pagerinti viešojo transporto eismo punktualumą, bus keičiami visų troleibusų eismo tvarkaraščiai. Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti kovo 5 d. Informacija viešojo transporto stotelėse planuojama atnaujinti taip pat kovo 5 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TO pensininkui

TO pensininkui portretas
Bet atlyginimas buvo 80 rub. Baisūs laikai buvo parduotuvės tuščios tik tešmenys, kanopos ir uodegos.

R

R portretas
O kokiame mieste keičiami tvarkaraščiai? Ar tik ne Vln? Tik perskaičius visus pasikeitimus kazkur kazkada tekste atsiranda info apie Vilniaus miestą. Ar tikrai nebėra ką rašyti?

Klaustukas

Klaustukas portretas
Nesuprantu prie ko cia Kauno dienai reikia skelbti Vilniaus transporto pasikeitimus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių