Nuo gegužės 13-osios keičiami dalies autobusų maršrutų tvarkaraščiai

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo 2017 m. gegužės 13 d., šeštadienio, keičiami 8–ojo, 87–ojo, 114–ojo ir 115–ojo maršrutų autobusų tvarkaraščiai.

Atlikus keleivių srautų Granito ir Deguonies stotelėse stebėjimus bei atsižvelgus į gautus tyrimų rezultatus keičiamas 8–ojo maršruto Žemieji Paneriai–Aukštieji Paneriai (Granito g.)–A. V. Graičiūno g.–Vaidotai autobusų darbas. Šio maršruto autobusai darbo dienomis nebeužvažiuos į Granito g. ir nebeužsuks į Granito ir Deguonies stoteles. Taip pat keisis ir šio maršruto autobusų eismo tvarkaraštis darbo ir poilsio dienomis.

Įvertinus faktinį viešojo transporto važiavimo laiką, greitį ir siekiant užtikrinti autobusų punktualumą keičiami 87–ojo maršruto Ateities g.–Molėtų pl.–Riešė–Bendorėliai–Šeškinė, 114–ojo maršruto Antakalnis–Mileišiškių –S. Kerbedžio g.–Dvarčionys–Vinciūniškės ir 115–ojo maršruto Antakalnis–Rokantiškės–Parko g. autobusų eismo tvarkaraščiai. Pastarojo maršruto autobusai poilsio dienomis važiuos dažniau. Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt jau paskelbti, o viešojo transporto stotelėse atnaujinti tvarkaraščiai bus skelbiami nuo gegužės 10 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių