Lukiškių aikštės rekonstrukciją tikimasi baigti šių metų spalį

Prieš metus pradėta Vilniaus Lukiškių aikštės rekonstrukcija, darbus planuojama baigti šių metų spalį.

Pasak savivaldybės, pagrindinis aikštės plotas jau užklotas trinkelėmis, taip pat įrengti reikalingi inžineriniai tinklai. Šiuo metu aikštėje stovinčio Vyčio paminklo maketas, anot ekspertų,  nėra galutinis.

Kultūros ministerija šį mėnesį organizuoja kūrybines dirbtuves, kuriose menininkai pristatys savo idėjas. Kaip LRT RADIJUI sakė, Vilniaus miesto vyriausiasis architektas Mindaugas Pakalnis, tvarkant aikštę, nuo darbų plano smarkiai nenukrypta, bet gali prireikti papildomų lėšų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Silvija

Silvija portretas
Darbai jau turbūt sparčiai artėja prie pabaigos? Puiku, kad turėsime tvarkingą aikštę su trinkelėmis ir įrengtais inžineriniais tinklais. Aplinkiniuose rajonuose teko girdėti, kad http://www.greziniai123.lt/geologiniai-tyrimai/ lauko inžineriniai tinklai tai pat bus keičiami.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Kai Kaune paminklą Vytautui statė..pirma vežiojo maketą po aikštes...tai kiek buvo kaukimo ir drabstymosi seilėmis ,,kad tokio nereikia" ,,neleisime"...bet buvo pastatytas iniciatorių atkaklumo dėka. Linkiu Vilniečiams Vyčio statytojams tokios pat ištvermės.

Anonimas

Anonimas portretas
labai mažiukas karžygys prieš šv.Jokūbo bažnyčia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių