Leiskimės į gastronominę kelionę per Lietuvą

  • Teksto dydis:

Koks patiekalas Jums primena vaikystės namus? Vieniems tai močiutės keptas pyragas, tuo tarpu kitiems – lietuviški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis.

Būtent taip, prisimenant visiems gerai žinomus, o gal kai kam ir pamirštus lietuviškus patiekalus „We love Lithuania 2016“ čempionato dalyviai buvo raginami pakeliauti po Lietuvą.

„Visi džiaugiamės į Lietuvą vis gausiau žengiančiomis kitų kultūrų kulinarinėmis virtuvėmis, tačiau norėjome paskatinti atsigręžti ir prisiminti, kad ir mūsų pačių virtuvė yra išties spalvinga. Šiame etape fotografai meilę Lietuvai žadino fiksuodami visiems tikrai gerai žinomus, bet gal pamirštus apetitą keliančius lietuviškus patiekalus, kartais nustebinančius savo netikėtais deriniais. Tikiu, kad kai kuriuos iš jų pamačius tikrai suspaus širdį prisiminus vaikystės namus“, – šypsosi projekto „We love Lithuania“ autorius Simonas Rudaminas.

Čempionato finalas vyks sausio 20-22 d.  aktyvaus laisvalaikio ir turizmo parodoje „Adventur“, Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“. Čia bus apdovanoti visų etapų geriausieji ir paskelbtas „We love Lithuania 2016“ čempionato nugalėtojas. Parodoje taip pat bus galimybė išvysti eksponuojamas geriausias čempionato nuotraukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių