Kyla parapijos namai

Įsibėgėjo Kauno Kristaus parapijos namų statyba. Jie duris turėtų praverti gruodį.

Vietoje buvusios radijo gamyklos katilinės iškils trijų aukštų, 740 kv. m ploto naujieji parapijos namai. Natūralaus akmens fasadu ir didelėmis stiklo vitrinomis pasipuošiančiame pastate bus šeši butai parapijos kunigams ir administracinės patalpos.

"Parapijos namai nebus kaip atskiras statinys, o integruotas į visą Prisikėlimo bažnyčios ansamblį", – teigė parapijos namus statančios bendrovės "YIT Kausta" generalinis direktorius Darius Vilkas.

Šiuo metu liejami parapijos namų pamatai, o visą namą ketinama užbaigti statyti iki gruodžio 1 d. Statybos kainuos apie 2 mln. litų.

Kertinį parapijos namų akmenį praėjusį rudenį pašventino popiežiaus legatas kardinolas Joachimas Meisneris ir Kauno arkivyskupas metropolitas Sigitas Tamkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senas Kaunietis

senas Kaunietis portretas
KAIP TIK PARAPIJOS NAMŲ IR TRŪKSTA KAUNUI DABAR-VISKO TURIM,O PARAPIJOS NAMŲ NĖRA..

Saulius1

Saulius1 portretas
Na ir kam tos stiklo vitrinos? žibintus kokius kabins?

Melagiam

Melagiam portretas
Jokie čia ne parapijos namai, o klebonija, kurioj gyvens kunigai. Visi turėjo kur gyvent pakankamai normaliai, bet ponų stiliuj užsigeidė prašmatniau. Tuo tarpu kaimo kunigai dažnai turi tik kiaurą pastogę, šulinį ir lauko tualetą. Viercham tai žinoma visai nerūpi, jiem svarbiau kaip tose senkančiose aukso kasyklose patogiau įsikurt. Tokia tikrovė
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių