Kūrybingumo ir ateities tendencijų konferencijoje apsilankys šuolininkas C. Dumontas

  • Teksto dydis:

„Kūrybingumo ir ateities tendencijų konferencija „What's Next?“ šiandien skelbia dar vieną neeilinį pranešėją.

Tai – Cedricas Dumontas, vienas garsiausių pasaulyje BASE tipo šuolininkų, „Red Bull“ atletas, į savo laimėjimų sąrašą 2009 metais įrašęs ir šuolį parašiutu nuo Vilniaus televizijos bokšto, Gizos piramidės Egipte bei trečio aukščiausio pasaulyje Goktos krioklio Peru.

Menų fabrike „Loftas“ susirinkusiems kūrybinių sektorių, verslo, mokslo ir technologijų atstovams C. Dumontas pasakos, kaip šiandienos destruktyviame ir chaotiškame pasaulyje pasiruošti iššūkiams, kaip lavinti sąmoningumą ir tapti savo paties proto valdovais.

„Kai nustojame priimti riziką, nustojame gyventi. Visa didybė prasideda už jūsų komforto zonos ribų“, – C. Dumontas tuo yra visiškai tikras, negana to, ugdyti protinį pranašumą bei susidoroti su iššūkiais mokina ir kitus.

Be paties sau kuriamų rizikingų sportinių išbandymų, jis yra diplomuotas High Performance Psychology specialistas, konsultuojantis ne tik elitinius atletus, bet ir dideles verslo kompanijas visame pasaulyje.

Kodėl jūsų mąstysena formuoja jūsų požiūrį į pasaulį ir yra svarbiausias faktorius, lemiantis žmogaus sėkmę ar nesėkmę? Kaip prisiimti riziką ir nepamesti proto? Kaip įkvėpti kitus tapti lyderiais? – į visus panašius klausimus Lietuvos publikai atsakymus turi paruošęs žmogus, pirmasis įvykdęs šuolį parašiutu iš 160 m aukščio Vilniaus televizijos bokšto.

Briuselyje gimusį Cedricą nuo mažens traukė ekstremalios sporto šakos. Nenuostabu, kad būtent jis po kiek laiko tapo BASE tipo šuolių pionieriumi, o 2000 metais – ir „Red Bull“ komandos nariu.

BASE tipo šuolininkais gali tapti tik profesionalūs parašiutininkai.  Specialiu, į jūros žvaigždę panašiu „Wingsuit“ kostiumu apsirengę šuolininkai be jokių specialių apsaugų horizontaliai sklendžia nuo pastatų, tiltų, bokštų, uolų, o skrydžių metu išvystomas greitis gali siekti ir 160  km/val. greitį. Skraidymas su šiuo kostiumu yra laikomas viena iš pavojingiausiu sporto šakų visame pasaulyje.

Kompanijų „Red Bull“ ir „Sportland“ pristatomas Cedrico pranešimas neabejotinai yra vienas laukiamiausių šių metų „What's Next?“ konferencijos įvykių. Prancūzų, anglų, olandų, vokiečių ir ispanų kalbomis laisvai kalbantis sportininkas ir mentorius Vilniuje pristatys pasaulinę gyvenimo būdo tendenciją „Mental Fitness“ (lt. psichologinės būklės treniravimą).

Apsilankę konferencijoje tikrai išgirs patarimų, kaip formuoti teisingą požiūrį į supančią aplinką. Visko numatyti negalima, bet galima išmokti į bet kurią situaciją žvelgti „šaltai“ ir apgalvotai. O kaip sako pats Cedricas: „Tai kas išties svarbu – gyvenimas šia akimirka ir pilnavertis gyvenimo būdas. Maitinkite savo protą sveikomis įžvalgomis ir generuokite pozityvias mintis.“

Ne tik pasisemti vertingų žinių, idėjų, įžvalgų ir įgūdžių, bet ir išsinešti galybę naujų vertingų pažinčių „What's Next?“ konferencija šiemet kviečia lapkričio 8-9 dienomis. Bilietai į Menų fabrike „Loftas“ vyksiančia konferenciją – jau prekyboje. Juos įsigyti galima čia: goo.gl/2mq72t



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių