Komikas M. Katleris Katedros aikštėje statys milžinišką cepeliną

  • Teksto dydis:

Vieni populiariausių humoristų socialiniuose tinkluose Mantas Katleris ir Mantas Bartuševičius imasi jiems neįprastos veiklos.

Jie, padedami kitų lietuvių, Katedros aikštėje statys gigantišką cepeliną. Tiesa, tai jie darys visame pasaulyje žinomo žaidimo „Minecraft“ aplinkoje.

„Nebūsi tikras lietuvis, jei nežinosi, kas yra Katedros aikštė, Valdovų rūmai ar Gedimino kalnas. Garbės taškų irgi gausi tik tuomet, kai būsi ragavęs ar pamėgsi mūsų tradicinį maistą. Mums su Mantu ne ką mažiau artimi yra patys skaniausi mamos virti cepelinai. Todėl nusprendėme, kad tai būtų puiki proga juos įamžinti „Minecraft‘e“, – sako humoristas Mantas Katleris, kuris su kitu komiku Mantu Bartuševičiumi šiandien vakare, padedami kitų žaidėjų, virtualioje Katedroje statys įspūdingą cepeliną.

Iniciatyvą virtualiai atstatyti Gedimino kalną ir aplink ją esančią teritoriją praėjusią savaitę paskelbė „Labas“ kartu su žinomų Lietuvos žaidėjų komanda. Projektas įkvėptas didelio atgarsio visame pasaulyje sulaukusio fabriko „Minecraft Gigafactory“ statybų.

Gedimino kalno viduje nori kartingų

Žinomus vietas žaidimo „Minecraft“ aplinkoje statančiai komandai padės ne tik du humoristai, bet ir kiti norintys. Jie galėjo rinktis, ką dar norėtų išvysti pastatyto ant Gedimino kalno ir šalia jo.

Socialiniame tinkle „Facebook“ lankytojai balsavo ir rinkosi iš dviejų pasirinkimų. „Labas“ sekėjai išsirinko, kad į Gedimino kalną nori kilti dirižabliu, o ne keltuvu, kartingų pramoga kalno viduje nugalėjo ledo arenos pasirinkimą, o valdovų kiemelyje tautiečiai nusprendė, kad puikiai atsipalaiduoti tiks baseinas.

Stebėti gyvai galės kiekvienas

Statybos prasidėjo jau vakar ir vyks šiandien, rytoj nuo 23 val. vakaro. Jas gyvai bus galima stebėti per vaizdo transliacijų internetu platformą „Twitch“ „Labas“ paskyroje, taip pat per statybų komandos narių paskyras („Dariuscxz“ ir „Sponsorius“).

Kas vakarą „Labas“ „Facebook“ paskyroje vyks reportažai iš statybų vietos, kurias ves radijo laidų vedėjas ir žurnalistas Orijus Gasanovas. Statybomis užsiims aštuonių žmonių komanda, iš kurių du padės nuotoliniu būdu.

Visi norintys taip pat gaus prisijungimą prie vykdomų statybų ir galės pačiame žaidime „Minecraft“ ateiti ir pasižiūrėti, kaip viskas vyksta virtualioje aplinkoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pliuškis

pliuškis portretas
pliuškis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių