Karjeros dienose perspektyviausius studentus graibstys pusšimtis įmonių

  • Teksto dydis:

Kovo 14-18 dienomis startuosiančios Vilniaus universiteto Karjeros dienos (VU KD) šiemet kvies atsakyti į klausimą, kurį sau užduoda kiekvienas, svajojantis apie universiteto baigimą – „tai ką dabar?“. Išskirtinės galimybės susirasti svajonių darbovietę organizatoriai sako, jog vien diplomo neužteks, o savo sėkmės istoriją reikia pradėti kurti dar studijuojant.

Vilniaus universiteto Studentų atstovybės organizuojamo projekto vadovas Benas Aldakauskas teigia, jog devynerius metus vykdomos Karjeros dienos padėjo ne vienam studentui susirasti patrauklią darbo vietą, o išskirtine galimybe privilioti geriausius universiteto studentus susigundo ir gausus būrys Lietuvoje veikiančių įmonių.

„Šiemet karjeros dienose dalyvaus daugiau nei 50 įvairiausių bendrovių – nuo bankų, audito kompanijų, iki logistikos, informacinių technologijų, draudimo ar valstybinio sektoriaus atstovų. Išties džiugu, jog girdime gerus atsiliepimus tiek iš daug metų iš eilės dalyvaujančių prekių ženklų, tiek iš studentų, turinčių galimybę per trumpą laiką susipažinti su potencialiomis darbo vietomis po studijų ar jų metu“, – sako B. Aldakauskas.

Karjeros dienų renginių ciklo metu studentai turės galimybę išgirsti įvairių žinomų visuomenės, verslo ir pramogų veikėjų asmenines istorijas, galės dalyvauti tradicinėje įmonių mugėje, trumpuosiuose darbo pokalbiuose ar įmonių organizuojamose paskaitose bei ekskursijose.


Šiame straipsnyje: VUkarjeros dienosdarbo paieška

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių