Išbandykite laisvalaikį ant dviračio

  • Teksto dydis:

Gegužės 18 d. (trečiadienį) Vilniuje startuoja nauja iniciatyva „Išbandyk laisvalaikį ant dviračio“.

Profesionalūs dviračių sporto atstovai pabrėžia tai, kad daugelis, nors ir mėgsta bei dažnai važinėja dviračiais, toli gražu, ne visada tai daro tinkamai. Siekdami supažindinti visuomenę su įvairiomis priemonėmis ir metodais, tobulinančiais važiavimo dviračiu įgūdžius, „Sveikas miestas“ drauge su PROSPORT.LT kviečia visus norinčius dalyvauti projekte „Išbandyk laisvalaikį ant dviračio“. Tai kelis mėnesius truksianti socialinė iniciatyva, kurios metu bus galima įgyti daug naudingų praktinių žinių, atrasti naujų bendraminčių,  pagerinti savijautą bei turiningai praleisti laiką,  o svarbiausia, mėgautis važiavimo dviračiu malonumu.

Užsiėmimus nuo gegužės 18 dienos iki rugsėjo 28 dienos kiekvieną savaitės trečiadienį vilniečiams dovanoja „Bianchi“ – seniausias pasaulyje dviračių gamintojas iš Italijos. Užsiėmimų pradžia – nuo 19 valandos. Startuojama Žvėryne (Saltoniškių g. 29). Prieš kiekvieną pamoką bus galima pasitikrinti dviračio tinkamumą saugiam keliavimui, taip pat pripūsti padangas. Po užsiėmimo dviratį bus galima palikti PROSPORT.LT servise ir atvykus į kitą treniruotę pasiimti jį švarų bei technikų parengtą kitam važiavimui.

Kiekvieno užsiėmimo metu dalyviai su profesionaliu instruktoriumi, „Dviračių mokyklos“ treneriu Vaidu Rimkumi važiuos skirtingais maršrutais, kurių pagrindiniai bus Vingio parko prieigose bei pačiame parke. Pamokose gali dalyvauti asmenys sulaukę 18 metų. Su savimi kiekvienam privalu turėti tvarkingą dviratį bei šalmą.

Esant itin prastoms oro sąlygoms užsiėmimai nevyks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių