Į naują parduotuvę Vilniuje investavo pusę milijono eurų

  • Teksto dydis:

Bendrovė „Palink“ į naujos parduotuvės Antakalnyje įrengimą investavo daugiau kaip pusę mln. eurų.

Vilniuje, Antakalnio rajone, adresu Nemenčinės g. 2, atidaryta nauja IKI prekybos tinklo parduotuvė. Bendrovė „Palink“, valdanti prekybos tinklą IKI, į naujos parduotuvės Antakalnyje įrengimą investavo daugiau kaip pusę mln. EUR. (apie 1,89 mln. Lt). Tai pirmoji nauja prekybos tinklo parduotuvė šiemet.

Naujai atidarytos parduotuvės prekybos salės plotas – 1232 kv. m. Parduotuvės fasadas, apdaila bei interjeras įrengti pagal naują parduotuvių standartą, todėl pirkėjų laukia erdvi ir jauki parduotuvė, skirta patogesniam apsipirkimui.

Didžiausias dėmesys įrengiant parduotuvę ir planuojant jos asortimentą buvo skirtas šviežių prekių skyriams. Tad pirkėjai čia ras ne tik būtiniausių prekių, bet ir platų  šviežios mėsos, žuvies, vaisių, daržovių kulinarijos ir konditerijos gaminių asortimentą. Taip pat parduotuvėje bus kepamos pirkėjų pamėgtos šviežios bandelės ir duona, įrengti sveriamų produktų skyriai.

„Atidarėme naują prekybos tinklo parduotuvę Antakalnyje, nes jautėme šalia gyvenančių ir dažnai pravažiuojančiųjų pro šią vietą būsimų pirkėjų poreikį didesnei parduotuvei, kurioje jie rastų savo poreikius atitinkantį šviežio ir kokybiško maisto pasirinkimą. Tai mums buvo didžiausias prioritetas atidarant naują prekybos tinklo parduotuvę ir planuojant jos produkcijos asortimentą“, – teigia įmonės Viešųjų ryšių vadovas Andrius Petraitis.

Naujai atidarytoje parduotuvėje buvo sukurtos 48 naujos darbo vietos. Joje veiks 7 kasos. Pirkėjų patogumui parduotuvės pastate taip pat veiks restoranas, vaistinė, paštas, gėlių bei gyvūnų prekių parduotuvės. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kada

o kada portretas
Kaune kada atidarys nauja iki. Noretusi daugiau pardu.

SIGNATARŲ KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS

SIGNATARŲ KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS portretas
“Tautos ir valstybės išlikimui pražūtingo pavojaus akivaizdoje būtinas visuotinis Lietuvos susitelkimas bei susivienijimas.” Signatarai pasirašo kreipimąsi, o mes vieningai pasirašom peticiją va čia peticijos.com/kreipimasis_vardan_lietuvos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių