„Hanner“ į teismą padavė daugiabutis

  • Teksto dydis:

Vienas sostinės daugiabutis jau skaičiuoja dešimtuosius metus, tačiau namo gyventojai vis dar negali pamiršti daugiabutį stačiusios bendrovės "Hanner".

Jie įsitikinę, kad statant daugiabutį padarytas brokas verčia skilinėti pastato sienas, todėl jie kreipėsi į teismą, kurio prašo įpareigoti "Hanner" pašalinti dar statybų metu padarytus defektus, bet "Hanner" teigia, kad pastate problemos gali kilti ir dėl netinkamos pastato priežiūros, penktadienį rašo portalas delfi.lt.

Teisme gyventojus atstovaujantis advokatas Nedas Šilaika sako, kad butų savininkai, prašo įpareigoti statytoją pašalinti defektus, tačiau konkrečia suma ieškinyje nėra įvardyta.

Bendrovės "Hanner RE" portalui atsiųstame komentare nurodoma, kad bendrovė yra pateikusi pasiūlymą kompensuoti trūkumų šalinimo išlaidas, o teisme nuspręsta užsakyti pastato būklės ekspertizę.


Šiame straipsnyje: hannerdaugiabutisbrokasteismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Proto bokstai-analfabetai

Proto bokstai-analfabetai portretas
_brokas vercia sienas skilineti- na,toki "sedevra' gali rasineti tik nupuse zurnaliugos.MUs moke mintis destyti aiskiai bei tiksliai: del broko sienos skila- sitie tuli zurnaliugos gal ne vidurines nebaige...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių