A. Guoga sutiks būti „valstiečių“ kandidatu į Vilniaus merus?

  • Teksto dydis:

Europarlamentaras Antanas Guoga svarstytų galimybę kandidatuoti į Vilniaus miesto merus su „valstiečiais“, sako šios partijos Vilniaus skyriaus pirmininkas Virginijus Sinkevičius.

„Jeigu kandidatas pareiškia tokį norą, mes jį labai rimtai svarstysime. (...) Kiek žinau, tikrai Antanas (Guoga – BNS) svarstytų galimybę kandidatuoti su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga“, – Žinių radijui ketvirtadienį sakė V. Sinkevičius.

Pasak jo, ketvirtadienį vyks skyriaus susirinkimas, tuomet bus sprendžiama dėl kandidatų kėlimo procedūrų. Vėliau kelias savaites bus siūlomi kandidatai, taip pat ir nepartiniai.

Pasak V. Sinkevičiaus, galutinį jų sąrašą planuojama turėti spalio 25 dieną ir dėl kandidato apsispręsti balsuojant.

Jis patvirtino, kad kaip „valstiečių“ kandidatas per tiesioginius Vilniaus miesto mero rinkimus svarstomas ir Seimo narys Tomas Tomilinas.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matas

matas portretas
kad su tuo kartiozniku valstieciams nesigautu kaip socdemams su paluckiuku, ar ne aplos jusu tas kartioznikas, labai jau itartinai sitas tipas prisilyzino prie valstieciu. Koks jo tikslas sumenkinti valstieciu retingus? Atsibuski , Karbauski, neik su velniu obuoliauti, prakisi. Socdemai jau suskaldyti, liberalu tik dumelis liko, pamyslinkit, kieno cia sachmatu partija zaidziat, bus sachas

CHA CHA CHA

CHA CHA CHA portretas
LEISKITE NUSIJUOKTI.

Guoga - Matijošaitis

Guoga - Matijošaitis portretas
Guoga ir Maijošaitis? Keistas sulyginimas. Guoga visai cool vyras, spjovė liberalams į barzdą kai sužinojo kas jie. O Matijošaitis tikrai paprastų žmonių skriaudėjas, todėl nevertas didelės pagarbos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių