Geriausias Lietuvos viešbutis – sostinėje

  • Teksto dydis:

Populiariausias turizmo portalas pasaulyje „TripAdvisor“ įteikė apdovanojimą geriausiam portalo lankytojų įvertintam Lietuvos viešbučiui. Jau antrus metus iš eilės juo išrinktas Vilniaus širdyje įsikūręs viešbutis „Kempinski Hotel Cathedral Square“. Apdovanojimo ceremonijoje dalyvavo ir Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„Vilniui turėti tokį prabangų viešbutį kaip „Kempinski“ yra ne tik garbė, bet ir būtinybė. Tikiuosi, kad Lietuvos sostinė ir toliau stebins čia apsilankančius svečius įdomiais projektais, aukščiausios kokybės paslaugomis ir kasmet pritrauks dar daugiau turistų. Šis apdovanojimas – garbė ne tik viešbučiui, bet ir visai sostinei“, – sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Apdovanojimą „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbučio generaliniam direktoriui Kees Heuveling įteikė Europos „TripAdvisor“ direktorius Thomas Bangert.

„Dar viena priežastis, dėl ko aš esu čia – konferencijų turizmo paroda „Convene“, kuri yra viena iš profesionaliausių kada nors mano aplankytų parodų. Apskritai manau, kad Lietuva – viena iš gyviausių ir sparčiausiai augančių rinkų. Jūs esate motyvuoti, norite pakelti Lietuvą į aukštesnį lygį ir jums tai puikiai sekasi“, – šiandien organizuotų apdovanojimų metu sakė Europos „TripAdvisor“ direktorius Thomas Bangert.

Vis daugiau keliautojų domisi pasirinktomis kelionių kryptimis ir viešbučiais iš anksto bei tikrina kitų keliautojų atsiliepimus. „TripAdvisor“ yra populiariausias turizmo portalas pasaulyje, siūlantis per 70 000 kelionių krypčių, sulaukiantis apie 350 milijonų unikalių lankytojų kas mėnesį. „TripAdvisor“ portalas leidžia išsirinkti įdomiausią kelionės kryptį ir lankytinas vietas, remiantis kitų keliautojų patarimais.

Keliautojų portalo lankytojai viešbutį „Kempinski Hotel Cathedral Square“, įsikūrusį pačiame Vilniaus senamiestyje, priešais Arkikatedros aikštę ir Gedimino pilį, šalia prezidentūros bei Gedimino prospekto, išrinko ne tik geriausiu viešbučiu Lietuvoje, bet gavo ir kitą svarbų apdovanojimą. Viešbutis išrinktas į prabangiausių Europos viešbučių 25-etuką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių