Garsūs žmonės diskutuos apie tikėjimą ir popiežių

Trečiadienio vakarą sostinės K. Sirvydo skvere, kurį vilniečiai vadina prancūzparkiu, garsūs žmonės diskutuos apie tikėjimą ir popiežių Pranciškų.

Apie savo santykį su Bažnyčia ir dabartinį popiežių kalbės televizijos laidų ir renginių vedėjas Rimas Šapauskas, priklausomų asmenų bendruomenės „Aš Esu“ įkūrėjas kun. Kęstutis Dvareckas, dizaino namų įkūrėja Daiva Urbonavičiūtė, Seimo narys Dainius Kreivys. Diskusiją ves Gediminas Jaunius.

Lietuva laukia popiežiaus Pranciškaus. O kokį Pranciškų matome mes? Kas mums yra Bažnyčia, kuriai vadovauti dabar yra išrinktas Pranciškus? Ar tikėjimui svarbi Bažnyčia? Šiuos bei kitus klausimus svarstys ir tikėjimo patirtimi dalysis renginio dalyviai. Diskusiją „Aš ir Pranciškus“ rengia Vilniaus arkivyskupijos jaunimo centras ir ateitininkai.

ELTA primena, kad popiežius Pranciškus rugsėjo 22-23 dienomis lankysis Lietuvoje prezidentės Dalios Grybauskaitės, Katalikų Bažnyčios ir visų šalies žmonių kvietimu.

Tai antrasis Šventojo Tėvo vizitas per atkurtos mūsų valstybės istoriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Garsus žmovus

Garsus žmovus portretas
Krikščionybė Lietuvoje okupacinė! Katalikai, popiežių įsakyti, Kryžiaus karais nešdami Jėzų į Lietuvą per 250 metu nužudė apie milijoną baltų tautų gyventojų. Parklupdžius smurtu Luetuvą po kryžiumi, visu laikotarpiu tik lenkino. Kao Pranciškus nuplaus kruvinas katalikų rankas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių