Festivalis „Snap“ išaugo: kviečia ir fotografuojančius telefonu

Savaitgalį prasideda fotografijos festivalis „Snap“. Šiemet jis išsaugo iki dviejų dienų trukmės. Pasak organizatorių, toks sprendimas priimtas, nes fotografijos mūsų visų kasdienybėje vis daugiau. Pirmoji festivalio diena skirta žaliems, nepatyrusiems, o antroji – profesionalams.

„Kadangi vaizdai vis labiau skverbiasi į mūsų socialinę erdvę, nusprendėme turėti dvi [festivalio] dienas. Vieną – žaliems, kurie tik pradeda [domėtis], galbūt net neturi fotoaparato, fotografuoja telefonu, o kita diena – profesionalams, labiau pažengusiems mėgėjams, kurie toliau nori tobulinti savo žinias“, – pasakoja Fotografas, festivalio organizatorius Tomas Kauneckas.

Pirmosios festivalio dienos programa bus iš dviejų dalių. Pirmojoje veiks EXPO technikos paroda, kurioje bus poilsio zona ir vyks šou dalis su atviromis paskaitomis ir dirbtuvėmis. Kita programos dalis – išsamios paskaitos su fotografijos asmenybėmis atskiroje salėje ir jų vedamos uždaros dirbtuvės mažesnei grupei žmonių.

Antroji diena orientuota į pažengusius, bet kviečiami ir tie, kurie apie fotografiją klausosi visko, skelbia organizatoriai. Šią dieną žadami susitikimai su fotografijos žvaigždėmis iš užsienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Taip silpnai organizuotos parodos neteko dar matyti. Bilieto kaina neadekvati renginiui.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių