Fabijoniškių mokykla įsirengs auksinius dušus už 300 tūkst. eurų?

  • Teksto dydis:

Dar vienas lėšų švaistymo skandalas Vilniuje – Fabijoniškių pagrindinėje mokykloje prasidėjo grandioziniai rekonstrukcijos darbai, kurių vertė net 300 tūkst. eurų. Šie pinigai skirti mokyklos rūsyje esančioms rūbinėms ir dušams įrengti.

Išvydęs KK2 žurnalistus, mokyklos vadovas Vytas Karsokas atsisakė kalbėti. „Tikrai nieko nesakysiu. Aš neturiu, ką sakyti. Jūs vis tiek pasakot ne tą, ką reikia“.

Nieko nekalbantis mokyklos direktorius - buvusios Arūno Valinsko „Tautos prisikėlimo partijos“ narys. Tačiau dabar V. Karsokas sako, kad jokiai partijai nepriklauso: „Aš dabar nepartinis. Nebenoriu jokių partijų, ačiū, užtenka“.

Buvęs politikas buvo teisiamas už Valinsko rinkiminių parašų klastojimą.

KK2 žurnalistai suskaičiavo, kad kelių dušų  įrengimo kaina – kosminė. Vieno kvadratinio metro kaina – 5000 eurų.

Tačiau mokyklos vadovas teisinasi, kas ši suma ne tik už dušus: „Čia turi būti keturios persirengimo rūbinės. Pagal higienos reikalavimus, dvidešimčiai berniukų ir trisdešimčiai mergaičių turi būti po vieną unitazą“

Į mokyklą atvyko ir pasipiktinęs Vilniaus miesto vicemeras Valdas Benkunskas: „Kai kvadrato kaina tampa 5000 eurų, net Valdovų rūmai pigiau kainavo. Reikia žiūrėti ne į savo interesus, o kaip valstybės pinigai naudojami“.

Vicemeras sakė, kad mokyklos vadovas diskredituoja pinigų įsisavinimą. „Jūs esate projekto iniciatorius. Atsakomybė už tai nešat Jūs, išleisti pinigai, atkasti pamatai, jūs diskredituojat pinigų įsisavinimą“, - antradienio vakarą 19.30 val. laidoje KK2 kalbės Vilniaus miesto vicemeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ne

Na ne portretas
Auksinius įsirengs statytojai savo namuose.

ko

ko portretas
gero ten bus isrinktuju palikuonys.....

nieko naujo

nieko naujo portretas
brangūs pirkiniai, o tualetuose popieriaus ir muilo nėra
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių