Dušo sunkvežimyje po maratono galės nusiprausti visi bėgikai

  • Teksto dydis:

Vieno populiariausių Lietuvos maratonų „Danske Bank Vilniaus maratonas“ dalyviai kirtę finišo liniją turės kur nusiprausti ir atgauti jėgas – šį savaitgalį vykstančiame maratone jų tradiciškai lauks specialus Vokietijoje pagamintas dušo sunkvežimis.

Pasak „Hansgrohe“ atstovo Lietuvoje Osvaldo Dailydžionio, kompanija turi kelis tokius sunkvežimius, kurie nuolat keliauja po įvairius sporto renginius visame pasaulyje. „Dušo sunkvežimių grafikai labai intensyvūs, o maršrutai suplanuoti keliems metams į priekį. Kompanija taip pat kruopščiai atrenka, į kokius renginius juos siųsti,– sako O. Dalydžionis. – Labai džiaugiamės, kad „Danske Bank Vilniaus Maratonas“ jau yra užsirekomendavęs ir į svarbiausią Vilniaus maratoną toks sunkvežimis atvyks ketvirtus metus iš eilės“.

Mobilūs, komfortiški, inovatyvūs

Tarp masinių sporto renginių organizatorių šie daugiau kaip 40 tonų sveriantys dušo sunkvežimiai itin populiarūs neatsitiktinai. Pirmiausia jiems nereikia išskirtinių techninių sąlygų ar specialaus paruošimo, tik pakankamai vietos jų parkavimui. Šiuose sunkvežimiuose įdiegta inovatyviausia „Hansgrohe“ santechnikos įranga ir technologijos.

Speciali prausimosi zona primena prabangų sveikatingumo centrą. Vienu metu jame komfortiškai nusiprausti gali keliolika žmonių – viduje įrengta net 20 atskirų dušo vietų. Specialios persirengimo zonos vyrams ir moterims yra atskirtos.

Dušo kabinose įdiegta moderniausia santechnikos įranga. Išmani „EcoSmart“ technologija net iki 60 proc. padeda sutaupyti sunaudojamo vandens ir energijos kiekį. Komfortiškos sąlygos sudarytos ir besiprausiantiems: dušo kabinose sumontuotos inovatyvios „Raindance Select“ dušo galvutės su trimis skirtingais vandens srovės režimais: minkštu, žvalinančiu ir masažuojančiu. Dėl to maratono dalyviai galės ne tik nuplauti prakaitą, bet ir pasinaudoti masažinėmis dušų funkcijomis. Inovatyvūs termostatiniai maišytuvai padės taupyti ir laiką, ir vandenį, kadangi jais patogu ir paprasta nusistatyti norimą vandens temperatūrą.

Kaip ir pernai per „Danske Bank Vilniaus maratoną“ dušo sunkvežimis visų norinčių lauks pačiame Vilniaus centre, netoli Katedros aikštės – prie pat Gedimino pr. ir Šventaragio g. sankryžos. Visi norintys maratono dalyviai jame galės nusiprausti nemokamai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių