Dėl K. Brazauskienės būsto – į Konstitucinį Teismą

Vyriausybė nusprendė kreiptis į Konstitucinį Teismą, kad jis išaiškintų, ar yra pagrindo skirti nemokamą būstą prezidento našlei verslininkei Kristinai Brazauskienei.

„Vyriausybės pasitarime pritarta, kad būtų kreiptasi į Konstitucinį Teismą“, - BNS ketvirtadienį sakė premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas.

Vyriausybė Konstitucinio Teismo ketina klausti, ar prezidento sutuoktinio teisė į nemokamą būstą po šalies vadovo mirties nėra „konstituciškai nepagrįsta privilegija“.

Su sūnumi Vilniuje viešbutį valdanti K.Brazauskienė šį mėnesį paprašė Vyriausybės persiųsti sąrašą siūlomų būstų, kur ji galėtų gyventi nemokamai.

Prezidentūra neseniai kreipėsi į antstolius, prašydama iš Turniškių priverstinai iškeldinti K.Brazauskienę. Teismas yra pripažinęs, kad pasibaigus panaudos sutarčiai, Algirdo Mykolo Brazausko našlė Turniškėse esančiose patalpose gyvena neteisėtai ir privalo išsikraustyti.


Šiame straipsnyje: Kristina Brazauskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

-

- portretas
Kokia geda tokiai poniai , turint is Lietuvos gautu tiek turtu, dar prasyti nemokamo busto. Geda ne tik ant Lietuvos, bet ir visos ES

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Nežinau, kas yra nemokamas būstas. Gal kur nors miške tarp medžių? Už normalų būsta vis tiek kažkas turi sumokėti, negi būstas iš oro atsiranda? Taigi nieko nemokamo nebūna. Už viską kas nors turi sumokėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tiek triukšmo ir bruzdesio dėl tos šlykščios žiurkės. Duoti jai plotą Lukiškėse peržiūrėjus nukombinuoto Draugystės viešbučio dokumentus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių