Centrinė „Snoro“ buveinė Vilniuje pirkėjų nesudomino

  • Teksto dydis:

Praėjusios savaitės pabaigoje baigėsi pirmasis BAB banko „Snoras“ bankroto administratoriaus bandymas brangiausius bankui priklausančius nekilnojamojo turto objektus parduoti laisvojo pardavimo būdu.

Rezultatai išsiskyrė: dėl objektų Vilniuje ir Palangoje tebesivaržoma, o centrinė banko buveinė Vilniuje pirkėjų nesudomino. Anksčiau 6 600 kvadratinių metrų ploto administracines patalpas buvo mėginta parduoti elektroninėje varžytynių sistemoje evarzytynes.lt. Pradinė pastato, esančio sostinės Vivulskio gatvėje, kaina siekia 5,307 mln. eurų.

Bankroto administratorius sprendimą dėl centrinės buveinės pardavimo strategijos ketina priimti artimiausiu metu.

Tuo tarpu administracinių ir gyvenamųjų patalpų kompleksas sostinės Vingrių gatvėje bei Palangoje esantis namas ir žemės sklypas sulaukė konkuruojančių pasiūlymų. Pardavimo tvarka numato, kad per 72 valandas pirkėjai galės pateikti mažiausiai 3000 eurų didesnį pasiūlymą, o vėliau kainos didinimo žingsnis bus trumpinamas iki 23 valandų. Kol kas bendra pasiūlyta abiejų objektų kaina siekia 1,188 mln. eurų.

„Kaip rodo pardavimo rezultatai, brangus turtas yra paklausus, todėl manau, kad ir buveinę galime labai sėkmingai parduoti. Tiesiog kol kas vyksta taktiniai manevrai, potencialūs investuotojai stebi pardavėjų reakciją, galbūt tikisi nuolaidų. Situaciją mes įvertinsime, tačiau ir toliau darysime viską, kad kreditoriai gautų maksimalią rinkos kainą“, – sakė BAB „Snoras“ bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Kartu su „Snoro“ buveine parduodamas kiek didesnis nei 65 kvadratinių metrų sandėlis, perleidžiama žemės sklypo nuomos teisė. Pastatas parduodamas su viduje esančiu kilnojamuoju turtu.

Susipažinti su parduodamu turtu galima čia.

„Snoro“ banko veikla Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimu buvo sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, lapkričio 24 dieną Lietuvos bankas kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo, o bankroto byla „Snorui“ buvo iškelta 2011 metų gruodžio 7 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių