Beveik pusę milijono laimėjęs vilnietis liks gyventi vieno kambario bute

  • Teksto dydis:

Tą lemtingą šeštadienį vilnietis troleibuso vairuotojas prisimins ilgai. Apie 21 val. vakaro vyras nuėjo į parduotuvę tik išsikeisti pinigų, o namo grįžo su laimingu „Teleloto“ bilietu, vertu 470 460 eurų.

„Nuėjau į parduotuvę  išsikeisti pinigų, turėjau daug metalo, galvojau pirkt ar nepirkt bilietą“, – prisimena vilnietis. Galiausiai vyras pasiėmė vieną bilietą, tada paprašė ir antro. „Vieną atidaviau žmonai, kitą pasilikau sau“, – teigė jis. Vienas iš bilietų ir atnešė didelę sėkmę – „Teleloto“ Aukso puodą su 470 460 eurų.

Prizais džiaugėsi jau ne kartą

Vilnietis kiekvieną savaitę žaidžia „Teleloto“. Beje, vyrą ir jo žmoną jau yra aplankiusi sėkmė žaidime. Pasirodo, prieš aštuonerius metus jis laimėjo automobilį, kurį iki šiol ir vairuoja. Taip pat prieš kurį laiką žaidėjo žmona buvo patekusi tarp pretendentų gauti čekį butui laimėti. Buto nelaimėjo, tačiau praturtėjo 1000-iu litų.

Šįkart Aukso puodą su kone puse milijonų eurų laimėjęs vyras prisipažino, kad žaidžia dėl savo malonumo, jokios nuojautos ar sapnai jo nelanko, tiesiog mėgaujasi pačiu žaidimu. „Šįsyk bilietą patikrinau prie terminalo, ten buvo pranešta, kad laimėtas prizas. Galvojau, gal automobilis. Grįžęs namo, pažiūrėjau žmonos surašytus to žaidimo laimingus skaičius, ji tą mėgsta daryta. Ir štai pamačiau, kad skaičiai sutampa – mes laimėjom Aukso puodą!“ – pasakojo vyras.

Sužinojus apie tokį įspūdingą prizą, laimėtojo žmonai net negera pasidarė. Ją gaivinti puolęs vvras pats sureagavo pakankamai ramiai. „Pradžioje nelabai supratau, kas įvyko, bet po kelių valandų atėjo suvokimas, tačiau reakcija pakankamai rami iki šiol“, – kukliai kalbėjo jis.

Liks gyventi vieno kambario bute

Apie tai, kur išleis didesnę nei 470 000 eurų sumą, troleibuso vairuotojas kalba taip pat kukliai. „Žinau, kad norėčiau išvykti į įdomią kelionę, šiuo metu labiausiai traukia Graikija. Susiremontuosiu savo automobilį, jį parduosiu ir įsigysiu naują, ekonomiškesnį, vartojantį mažai kuro. Dar kaime galbūt reikės šiek tiek patvarkyti namuką“, – garsiai svarstė Aukso puodo laimėtojas. Vyras taip pat prasitarė, kad turi sūnų ir galbūt jam padės išmokėti paskolą už namą.

Pasiteiravus, ar laimėjus tokią sumą nesinorėtų pačiam pakeisti gyvenamosios vietos į erdvesnę, vyras tvirtai atsakė būsto keisti neketinąs. „Man labai patinka, kur dabar gyvenu. Geras rajonas, nors butas ir vieno kambario, tačiau vietos pakanka ir man, ir žmonai, ir katinui“, – juokėsi laimėtojas.


Šiame straipsnyje: loterijaprizaspinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Viena pardavėja man pasakojo

Viena pardavėja man pasakojo portretas
kaip kartą norėjo atsikratyti užsilikusio vienintelio loterijos bilieto ir kiekvienam pirkėjui, prieš uždarant parduotuvę, norėjo įsiūlyti. Niekas jo neėmė, tik viena pirkėja šiaip taip sutiko, ir, kai pardavėja sužinojo, kad tas bilietas, kurio ji taip atkakliai norėjo atsikratyti, laimėjo automobilį, nagus griaužėsi iš apmaudo ir dar ilgai kartojo: "O, kad būčiau žinojusi!.." :))) Nežinomi Laimės keliai. O, kad žinotume, kuriais keliais ji vaikšto...

Renata

Renata portretas
Manau aš pažistu šios žmones asmeniškai. Jie mano kolėgos. Tikrai nuostabuūs žmonės ir verti šio laimėjimo. Dėvulis viska mato ir žino kam duot:-) Nuoširdžėi sveikinu jus! :-)

Man

Man portretas
Irgi kazko neitikina. Jauciu isgalvota laimetojas :) liks savam puode :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių